Sari la conținut

Adela Popescu, fericită la maximum. I-a reuşit înţărcarea! Ce simte acum

Dacă acum câteva zile Adela Popescu se plângea pe blogul personal că nu prea-i iese planul de a-l înțărca pe micuţul Alexandru, care va împlini doi ani la începutul lunii iunie, acum a revenit cu veşti bune: nu doar că nu l-a mai hrănit pe micuţ la sân, ci şi-a dat seama că există viaţă după înţărcare; una chiar minunată!

Fetelor, au trecut 10 zile legate de cand nu i-am mai dat san lui Alexandru. Am vrut sa va scriu dupa patru, apoi dupa sase, dar am amanat pentru a fi sigura si eu ca gata, asta a fost.
Ei bine, gata, asta a fost!
, şi-a început Adela postarea, pe blogul personal.

Si ma simt minunat. Si am impresia ca si el.
E muult mai dragastos, mananca mai mult si cu pofta, ma vrea mereu prin preajma, mai mult ca inainte, doarme toata noaptea cu mine langa el fara sa ceara san, parca si vorbeste mai bine.
Ciudat este ca nu am avut nicio clipa sentimentul acela oribil de abandon, de care am tot auzit. Nu mi-a venit sa plang ca s-a terminat, mi-a venit sa plang de fericire ca abia am inceput o noua etapa. Zau. Petrec la fel de mult timp cu el, dar doar pentru ca vreau, nu pentru ca “trebuie sa ii dau san ca nu adoarme altfel”. Il adormim deseori in brate, ori eu, ori Radu, insa in 5 minute dupa ceas pica lat. La pranz nu s-a schimbat treaba, mamaie il adoarme la fel, poate doar putin mai tarziu. Si-a decalat orele de somn. Nu adoarme inainte de 22:00 insa tot la 07:00 e in picioare,
a continuat actriţa şi vedeta TV.

Dacă şi voi treceţi prin această etapă, vă invităm să citiţi mai multe pe blogul Adelei şi Ce presupune înţărcarea blandă a puiului tău
 

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!