Sari la conținut

Adio, nopți nedormite! A apărut pătuțul-mașină

Cred că nu există părinte care să nu știe ce minuni face mersul cu mașina pentru somnul bebelușului. Și sigur, toți părinții au experimentat haosul care se declanșează când motorul, după mai multe ture de cartier, se oprește la un moment dat. Ce bine ar fi dacă am putea lua mașina în camera bebelușului. Nu?! Ei bine, acum se poate!

Nu nu este o glumă! Părinții disperați care nu au mai închis un ochi pe timpul nopții de nici nu-și mai amintesc au acum o soluție! Cei mai mulți bebeluși adorm în mașină ca prin magie. Ce pătuț care se leagănă, ce cutie muzicală care redă 15 melodii și proiectează pe tavan steluțe și oițe multicolore, ce aspirator, ce miră, ce legănat în brațe… mașina este cea mai bună metodă de a adormi un prichindel de câteva luni. Mai precis, o plimbare cu mașina.

Nu puține sunt cazurile în care părinții disperați că puiul lor nu vrea să doarmă pe timpul nopții, fac ture cu mașina. Și nu o oră… ci mai multe!

►Citește și Trucuri ciudate de adormit bebelușii

 
Poate și tu ai aplici “această” metodă, așa că știi despre ce vorbesc! Cum închide ochii după primul kilometru și zâmbește prin somn cau un îngeraș. Și cum îi deschide cât cepele și urlă din toți rărunchii când motorul se oprește, căci cât combustil să consumi și câți kilometri să faci în toiul nopții?!

Cunosc pe cineva care și-a înregistrat mașina și a încercat să-i redea copilului sunetul înainte de culcare. Ghici ce? N-a funcționat!
Știai că, potrivit statisticilor, părinții pierd în medie cam 44 de zile de somn în primul an al bebelușului?Ei bine, pentru părinții aflați în situația expusă mai sus cei de la Ford au inventat cel mai performant pătuț: Max Motor Dreams. Prototipul lansat simulează aceeași vibrație și același zgomot pe care motorul unei mașini le redă, fără ca părinții să se deplaseze un centimetru. Minunatul gadget redă chiar și flash-urile de la luminile de întâlnire, folosite pe timpul nopții. Totul de la un singur buton.

 

Deși arată ca un pat obișnuit, prototipul celor de la Ford este capabil de mult mai multe lucruri, mulumită unei aplicații pe care o poți instala pe smartphone-ul tău. Iar modelul Max Motor Dreams este rezultatul multor ani de cercetări și este creația designerului Alejandro López Bravo. Un difuzor incorporat în pereții pătuțului redă zgomotul de motor, în timp ce baza vibrează ușor, generând senzația de mașină în mișcare. Iar marginile sunt prevăzute cu mai multe LED-uri care imită flash-urile din trafic.

Arată genial, nu?! Deocamdată, Max Motor Dreams este doar un prototip, însă să sperăm că cei de la Ford îl vor produce în serie!

Sursa: digitaltrends.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!