Sari la conținut

Am plătit, fac ce vreau!

Am dus copiii o săptămâna la mare, într-un complex destinat familiilor, dotat cu tot felul de piscine, locuri de joacă şi alte nebunii menite să îi distreze pe ăştia mici.

Nici n-am ajuns bine, că am început să vedem afişele mari din preajma piscinelor, prin care turiştii erau îndemnaţi că pentru sănătatea lor şi a celor din jur, să folosească toaletele puse la dipoziţie. Ah, de când îmi răcesc gură şi îmi consum energia cu subiectul asta. Literalmente peste tot erau toalete şi arătau fix aşa cum este normal pentru un complex de 4-5 stele. Curate şi numai bune de folosit. Însă concluzia e aceeaşi: degeaba ai toalete dacă n-ai bun simt şi un minimum de respect pentru ţine şi cei din jur.

Alt afiş scris cu litere mari menţiona că este interzis să îi bagi în apă fără scutece pe ăştia mici purtători de scutece. În plus, toată lumea era îndemnată să poarte costume de baie, de la mic la mare.

Lucruri fireşti, dar care pentru unii nu sunt aşa. Am exemple de care nu mi-aş fi dorit să mă lovesc.

► Citeşte şi Mama, țâțe!

În prima zi de vacanţă, am coborât cu copiii la una dintre piscine şi am început sesiunea de bălăcit. Lângă noi, un copilaş la vreo 18 luni, gol puşcă, era scăldat de părinţi. Îl mutau dintr-un colţ în celălalt al piscinei, îl mai scoteau, iar îl băgau. Aris, pe care cu greu îl convinsesem de dimineaţă să îşi ţină pe el scutecele de apă (are momente când le respinge), a încercat iar să se dezbrace. Pe principiul el de ce poate şi eu nu?

► Citeşte şi Marea nu este toaletă publică

Am zis că nu e cazul să le atrag atenţia părinţilor respectivi, atât timp cât există personal responsabil cu treaba asta. Merg la unul dintre angajaţi:

-Va rog, puteţi să le spuneţi domnilor de acolo să îi pună un scutec celui mic?

(...)

Citeşte mai mult pe ruxandraluca.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!