Sari la conținut

Aplicația care chiar îți face mai liniștite nopțile cu bebe. N-am crezut că se poate!

Dumnezeule, ce haos a fost la noi în primele luni cu Sophia! Ați trecut și voi prin asta, sunt sigur. Iar viitoarele mămici trebuie neapărat să citească articolul ăsta, ca să nu pățească la fel ca noi, ceilalți.

Haosul e creat de fricile proaspeților părinți. Dacă doarme copilul prea mult, dacă nu mănâncă suficient, dacă plânge prea mult, dacă are temperatură prea mare, dacă nu face prea des în scutec, dacă, dacă, dacă…. sunt mii de întrebări la care, aparent, proaspeții părinți nu au răspuns. Și se creează o mare, mare tensiune în familie.

Nu există părinte care să nu recunoască faptul că i-a fost foarte greu în primele luni cu bebele acasă. Oricâte ajutoare ai avea, când îți vezi copilul moale în brațe, când simți că îi frige fruntea, te apucă groaza. Groaza aia mare de tot, pe care n-ai mai trăit-o vreodată. Și te apuci să suni în miez de noapte pe oricine ar putea să te ajute. De la pediatru, la prieteni, toți devin, la rândul lor, disperați. De tine, însă.

Bun. Adevărul este, însă, că multe dintre aceste temeri ale proaspeților părinți sunt nefondate. Da, bebelușii mai fac puseuri de temperatură, da, bebelușii se mai constipă, da, bebelușii plâng. E normal. Dar părinții ăștia noi habar n-au de aceste normalități și se panichează.

Philips Avent a dezvoltat o aplicație care caută să-i liniștească pe noii părinți. Mi se pare genială!!! Am testat-o câteva zile și îmi place foarte mult. Asta pentru că vine cu statistici, cu sfaturi de la specialiști, cu cifre. Lucruri certe, nu invenții, nu speculații.

Hai să vă povestesc pe îndelete.

(…)

Citeşte mai mult pe taticool.eu
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!