Sari la conținut

Când gemene identice se întâlnesc pentru prima dată. „Conversaţia” este savuroasă - VIDEO

Ştiaţi că, la nivel global, frecvenţa gemenilor este de 32 la 1000? Pentru foarte mulţi părinţi, vestea că vor avea gemeni poate fi, pe cât de neaşteptată, pe atât de îngrijorătoare. „Noi nu ştiam cum o să ne descurcăm cu unul, acum cum facem cu doi?” sau „Dacă nu o să fim suficient de pregătiţi să avem grijă de amândoi?” – sunt doar câteva dintre întrebările pe care, inevitabil, şi le pun viitorii părinţi de gemeni.

Cu toate acestea, a avea gemeni este într-adevăr o binecuvântare. Dincolo de greutăţile pe care le întâmpină părinţii, ei trăiesc şi sunt martori la momente magice, specifice doar bebeluşilor-pereche.

Un astfel de moment a fost postat pe un site de socializare de mămica unor gemene identice, care a filmat ceea ce pare a fi prima întâlnire a micuţelor. Fetiţele stau cu privirile îndreptate una spre cealaltă, în timp ce se ating şi îşi “vorbesc” cu atâta încântare, încât ne fac să ne simţim spectatori ai unei adevărate minuni. Şi până la urmă, chiar aşa e! Două minunăţii poartă un dialog pe cât de ciudat şi de neînţeles pentru noi, pe atât de obişnuit, în lumea lor!

Nouă ni s-a topit inima!  

Source: Identical twin babies interact for the very first time by AndreaCochran on Rumble

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!