Sari la conținut

Doctor Căpraru, doctor Google sau cum se documentează o mămică (video inclus)

Am sărit ca o gazelă de pe canapea să îi deschid, așa cum făceam de 8 ani încoace. Am tras cu putere de ușă, izbind-o de perete și mă pregăteam să turui, cu lacrimi în ochi. Cred că fața mea l-a înspăimântat până și pe el, cel mai de netulburat dintre pământeni. S-a auzit cum geanta grea s-a izbit de gresie, în timp ce mă prindea în brațe. Mă rog, ce mai putea să prindă din mine, cu burta mea imensă și cele 25 de kilograme în plus. Peste o lună trebuia să nasc. Am început să îi torn pe nerăsuflate ce aflasem.

Aveam 31 de ani și eram la prima sarcina. (…) Uite-așa, biscuit cu biscuit a început nebunia, pentru că toată ziua am aflat de pe forumuri toate nenorocirile din maternități, toate numele de medici fatali cu care erau asociate, plus tot ce puteau pătimi biata mamă și bebelușul ei la naștere, într-o maternitate de stat. Până la final de zi, eram mai grasă cu cel puțin un 1 kg și umflată de plâns.

”Honey, dacă te mai atingi de forumuri, îți scot cablul de la internet și timp de-o lună citești doar cărți pentru copii!”, îl aud parcă și acum pe tatăl bebelușului, cum respiră ușurat. Se gândise omul că cine știe ce pățisem eu sau copilul și abia în taina serii mă hotărâsem să îi spun. ”Dacă nu știi, îți zic eu, pe internet circulă tot felul de informații neverificate. Oricine poate să spună orice. Niciun om normal la cap nu ia în serios tot ce citește pe forumuri! Ai nevoie de surse de încredere, cu date și validare de la medici! La prostiile, ești fată deșteaptă”.

(…)

Citeşte mai mult pe florinabadea.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!