Sari la conținut

Idei de ținute chic și confortabile pentru mamele active

Piciorușele pufoase se văd de sub copertina căruciorului și știi că bebelușul se simte bine la plimbare cu tine în parc. Razele soarelui au o temperatură numai bună pentru o dimineață de vară târzie. Inspiri, expiri. Te simți relaxată și bine în pielea ta. Tu cu ce te-ai vedea îmbrăcată în peisajul de mai sus? Șansele să ma vezi purtând un tricou într-o culoare veselă, pantaloni scurți de blugi și sandale fără toc sunt mari.

De când mă știu am preferat ținutele comode, croielile clasice, dar with a twist, tocuri port foarte rar pentru că spatele meu nu le agreează, îmi plac culorile vii și habar nu aveam că marsala e și o culoare, nu doar un vin, până nu mi-a spus o participantă la unul din cursurile pe care le țineam.

Așadar, pentru că nu sunt prea pricepută la ale îmbrăcatului cu stil, am rugat-o pe Anca, mamă stylish de doi băieți, să ne dea niște idei de ținute chic și confortabile pentru mamele active.

Viața de mămică poate fi foarte agitată și solicitantă din punct de vedere fizic. Nu stai o clipă: ieși cu bebelușul la plimbare, în drum spre casă intri la supermarket să mai faci câteva cumpărături, iar dacă ieși undeva în oraș cu prietenele sigur trebuie să te ții după copilul care nu are răbdare să stea într-un loc.

(…)

Citeşte mai mult pe cristinaotel.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!