Sari la conținut

Îmbrăţişarea cvadrupleţilor. Clipul care înmoaie inimi instantaneu

Bethani şi Tim Webb sunt doi părinţi extrem de… norocoşi. Cei doi au conceput pe cale naturală cvadrupleţi, iar dacă este să ne luăm după statisticile SUA, conform cărora 1 din 67 de milioane de cupluri concep pe cale naturală 4 copii odată, atunci cu siguranţă cei doi s-au născut sub o stea norocoasă.

Abby, Emily, Grace şi Mckayla, fetiţele celor doi canadieni, au un an şi jumătate şi se iubesc cum nu s-a mai văzut! Familia celor şase magnifici a devenit cu atât mai cunoscută în lumea întreagă, cu cât de curând au postat pe internet un clip cu cele patru fetiţe, dându-şi îmbrăţişări călduroase. Cei patru pitici se strâng în braţe pe rând, având grijă nu carecumva vreuna dintre ele să nu primească acelaşi număr de îmbrăţişări ca celelalte.

Imaginile au adunat numai până acum 14 milioane de vizualizări, număr care creşte vertiginos.

Am spus cumva mai sus că cei doi sunt norocoşi? Dacă norocul s-ar putea traduce prin a schimba 25 – 30 de scutece pe zi şi a spăla peste 15 maşini de rufe murdare pe săptămână… atunci da, Bethani şi Tim clar s-au născut sub steaua norocului!

Unde mai punem că la naşterea fetiţelor apropiaţii au strâns peste 50.000 de dolari, pentru a-i ajuta pe părinţi cu cele trebuincioase?  Iar acum, în fiecare săptămână, voluntari merg la ei acasă, pentru a-i ajuta în treburile casnice. Aşa prieteni, cine nu şi-ar dori?

Dar să lăsăm vorbele şi să ne uităm la imaginile de mai jos! Adorabile, vă spun!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!