Sari la conținut

Mesaj de la celebrul pediatru pro alăptare, Jack Newman, pentru parlamentarii români

I-am scris un mail: Dear Dr Newman, I need your help. Am povestit despre campania pentru legea alăptatului în public pe care am inițiat-o și i-am cerut ajutorul pentru promovare. Habar n-aveam la ce să mă aștept.

Dr Jack Newman este un celebru pediatru pro-alăptare la nivel mondial, a scris cărți pe subiect, ține conferințe în toată lumea (a fost și în România), e foarte urmărit și îndrăgit pe facebook, a educat și sfătuit multe mame. Dacă aveți un copil pe care l-ați alăptat sau v-ați dorit să-l alăptați, mă scuzați că v-am plictisit povestindu-vă cine e Jack Newman.

Mi-a răspuns instantaneu cineva din echipa lui: We will make sure this gets to Dr Newman. Deja îndrăzneam să sper, știam că orice mesaj din partea lui ar fi foarte puternic și de mare impact. M-aș fi mulțumit cu un rând postat pe facebook, de genul: România, suntem alături de voi. Doar că, în loc, el mi-a răspuns: Here is the video.  I hope it’s okay. Da, doctorul Jack Newman a înregistrat un mesaj pentru noi. De fapt, pentru parlamentarii noștri.

(...)

Citeşte mai mult pe siblondelegandesc.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!