Sari la conținut

Mesaj de la celebrul pediatru pro alăptare, Jack Newman, pentru parlamentarii români

I-am scris un mail: Dear Dr Newman, I need your help. Am povestit despre campania pentru legea alăptatului în public pe care am inițiat-o și i-am cerut ajutorul pentru promovare. Habar n-aveam la ce să mă aștept.

Dr Jack Newman este un celebru pediatru pro-alăptare la nivel mondial, a scris cărți pe subiect, ține conferințe în toată lumea (a fost și în România), e foarte urmărit și îndrăgit pe facebook, a educat și sfătuit multe mame. Dacă aveți un copil pe care l-ați alăptat sau v-ați dorit să-l alăptați, mă scuzați că v-am plictisit povestindu-vă cine e Jack Newman.

Mi-a răspuns instantaneu cineva din echipa lui: We will make sure this gets to Dr Newman. Deja îndrăzneam să sper, știam că orice mesaj din partea lui ar fi foarte puternic și de mare impact. M-aș fi mulțumit cu un rând postat pe facebook, de genul: România, suntem alături de voi. Doar că, în loc, el mi-a răspuns: Here is the video.  I hope it’s okay. Da, doctorul Jack Newman a înregistrat un mesaj pentru noi. De fapt, pentru parlamentarii noștri.

(...)

Citeşte mai mult pe siblondelegandesc.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti