Sari la conținut

Momentul emoţionant în care un nou-născut se agaţă de mama lui - VIDEO

Se spune că printre puţinele miracole la care oamenii pot asista este acela al naşterii. Şi cred că orice ne-ar putea contrazice, mai puţin mamele din lumea întreagă.

Legătura dintre un copil şi mamă este nepreţuită şi se formează încă din perioada în care micuţul nenăscut se află în burtică. Mai târziu, când acesta vine pe lume, primul contact pe care îl are cu mama lui creionează poate unul dintre cele mai emoţionante momente care pot exista, pe această lume.

Un clip care face înconjurul lumii a fost filmat de o asistentă din sala de naşteri şi ne înfăţişează momentul miraculos în care un nou născut îi cuprinde faţa mamei sale, lipindu-şi guriţa de pielea ei.

►Citeşte şi Fotografii răscolitoare. Mame care îşi îmbrăţişează copiii născuţi prematur

Este vorba despre o femeie din Brazilia, Brenda Coelho de Souza, în vârstă de 24 de ani, care a născut o fetiţă, pe Agata Ribeiro Coelho, în spitalul Santa Monica din Brazilia. La scurt timp după venirea ei pe lume, micuţa Agata a fost filmată stând culcată lângă faţa mamei ei, cuprinzându-i obrajii cu mânuţa şi lipindu-şi guriţa de faţa ei. Aceasta e prima lor întâlnire directă, iar imaginile filmate sunt grăitoare. Cu ochii închişi, învelită într-un scutec de culoare verde, micuţa Agata, alături de chipul emoţionat al mamei, creează un moment magic, presărat de inocenţă şi de iubire, cu o încărcătură emoţională fantastică.

În momentul în care asistentele vor să o despartă temporar de mama ei, pentru a o duce în salonul pentru bebeluşi, micuţa începe să plângă de parcă ar vrea să le spună tuturor că nu vrea să se dezlipească cu niciun chip de cea care i-a dat viaţă

Source: An Emotional Moment When Newborn Baby Clings On To Mother’s Face by Caters_News on Rumble

Sursa

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!