Sari la conținut

NEUNER’S Ceaiuri ecologice – MARCA SĂNĂTĂŢII DIN NATURĂ

Lactația – o problemă?

Înființată în 1978, Neuner’s este o companie de familie recunoscută pentru calitatea excelentă a ceaiurilor sale ecologice din plante medicinale. De la început și până în ziua de azi, ceaiurile se fabrică după rețete bine păstrate și transmise din generație în generație. De altfel, compania este încununarea muncii a cinci generații Neuener. Mamele care au încercat ceaiurile au numai cuvinte de laudă: gust delicat, miros plăcut al infuziilor, faptul că nu conțin cafeină și organisme modificate genetic.

Toată lumea știe că alăptarea este cel mai natural și sănătos mod de hrănire a bebelușului și are o mulțime de beneficii pentru mamă și copil. Totuși, neliniștea interioară, stresul și aportul insuficient de lichide pot reduce lactația. Din fericire, există o metodă sigură și naturală prin care femeile o pot stimula: cu ajutorul plantelor medicinale. Toate plantele necesare stimulării lactației, gata dozate și testate, se regăsesc în pliculețele de Neuner’s Ceai ecologic pentru alăptat.

Neuner’s Ceai ecologic pentru alăptat a fost creat în special pentru acele momente când laptele matern pare să nu fie suficient. Ingredientele acestui ceai unic din plante sunt recunoscute atât pentru inducerea lactației, cât și pentru acțiunea calmantă și liniștitoare asupra stomacului: anason ecologic, fenicul ecologic, verbina ecologică, chimen ecologic, semințe de schinduf  (fan grecesc) ecologic.

Atât mama, cât și copilul beneficiază de pe urmă consumului de Neuner’s Ceai ecologic pentru alăptat: efectele calmante sunt transferate prin laptele matern și bebelușului, care va fi mai liniștit și va avea mai puține gaze.




Sursa foto: Pexels
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!