Sari la conținut

(P) Cum alegi căruciorul pentru bebe! Ghidul părintelui modern

Vine bebe? Felicitări! Te gândești deja cât de mult se va schimba stilul tău de viață odată cu apariția noului membru în familie? Mai ales că ești o femeie care adoră efervescența vieții urbane și care este la curent cu tehnologia de ultimă generație… Ei bine, nu trebuie să te alarmezi! Cel puțin nu când vine vorba despre căruciorul prichindelului. Iată un mic ghid al părintelui modern care te poate ajuta să alegi modelul perfect pentru puiul tău!

Căruciorul pentru bebeluș este unul dintre obiectele indispensabile atunci când familia se mărește. Și mai ales dacă sunteți o familie modernă, prinsă în iureșul vieții urbane. Indiferent dacă locuiți la bloc ori la casă, ieșirile zilnice cu bebe trebuie să se desfășoare cât mai ușor. La fel ca atunci când ieșeai la alergarea de dimineață ori la plimbarea de după-amiază alături de partenerul tău de viață. Ce-i drept, acum veți fi în “formula de 3”, însă lucrurile nu trebuie să fie mai complicate. Dimpotrivă!

Cum alegi căruciorul potrivit? Verificând ca acesta să îndeplinească cele mai multe din criteriile esenţiale în funcţie de nevoile pe care le ai. Iată de ce anume trebuie să ții cont:

  • Verifică stabilitatea căruciorului.
  • De asemenea, verifica spătarul şi harnaşamentul, precum şi centura de siguranţă cu harnaşament în 5 puncte, mai ales pentru sugari sau copii care stau mai mult în cărucior.
  • Verifica punctele de pliere pentru că aceste locuri pot ciupi şi pot fi și tăioase.
  • Contează cât de uşor se pliază un cărucior şi cât de mic se face. Este important să se plieze uşor şi repede şi să se deschidă simplu.
  • Verifică frânele. Frâna este pur şi simplu o pană care blochează roțile. În general, apeşi în jos sau spre roată pentru a o bloca şi în sus sau lateral pentru a debloca. Frânele trebuie să fie uşor de folosit cu piciorul şi, foarte important, să-ţi fie accesibile uşor. În plus, verifică dacă frâna blochează căruciorul în pantă.
  • Manevrabilitatea este foarte importantă. Trebuie mişcat uşor cu o singură mână, iar mânerele să aibă o înălţime reglabilă. Alege un cărucior care virează fără probleme. Un sfat util este să testezi căruciorul în pas mai rapid pentru a verifica dacă loveşti roțile cu picioarele. Mânerul trebuie să fie ergonomic şi plăcut.
  • Greutatea căruciorului este un alt element important. Nu trebuie să aibă mai mult de 15 kilograme şi să poată fi folosit cel puţin până la un an şi câteva luni.

Aflat la prima apariție în România, brandul gb reprezintă un concept radical în sine care revoluționează parentingul: stilul de viață și preferințele de modă nu trebuie să se schimbe odată ce ai copii. Mai degrabă, produsele gb îmbogățesc un stil de viață deja stabilit.

Gama de produse gb a reușit să cucerească părinții prin intermediul unor produse premium care s-au axat pe o serie caracteristici extrem de importante: funcționalitate, tehnologie high-tech și design Haute Couture. Create special pentru părinții prinși în efervescența vieții urbane, cărucioarele gb îmbină culorile vibrante și moderne cu tehnologia de ultimă generație. Acestea vin ca soluție a crizei de spațiu și satisfac nevoia de mobilitate datorită sistemului de pliere facilă și a dimensiunilor compacte - căruciorul Pockit a intrat în Cartea Recordurilor în anul 2014 ca fiind cel mai mic cărucior pliabil din lume.

Produsele gb sunt disponibile online pe: www.smart-baby.ro

Ți-am trezit interesul? Iată ce spune creatoarea de modă Kinga Varga, Brand Ambasador gb: “Dragi mămici și tătici, permiteți-mi să vă spun doar atât: este uimitor cât de mult îți schimbă rutina și viața de zi cu zi un astfel de produs. Fie că vorbim despre sistemele modulare, sau strict despre cărucioare și scaune auto, tehnologia propusă este fascinantă. Cărucioarele beneficiază de un sistem de pliere facilă, ceea ce pe mine ca mămică mă ajută să mă descurc în activitatea zilnică. Îmi place să fiu o persoană activă, să mă preocup atât de carieră cât și de familie, iar produsele gb chiar mă ajută să îmi îndeplinesc această dorință.”

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!