Sari la conținut

Castiga CD-ul "Atențiune, accelerăm!" interpretat de Gașca Zurli

Dragi mamici iubitoare de Gasca Zurli

Dupa ce am vazut indragitele personaje in spectacole, acum putem sa-i si ascultam dupa bunul plac in casa sau in masina. 

Editura Litera lansează marți, 19 mai, CD-ul de cântece și jocuri pentru copii Atențiune, accelerăm!, interpretat de Gașca Zurli. CD-ul va fi disponibil la toate chioșcurile de ziare la prețul de 14,99 lei.
 
În Atențiune, accelerăm! Gașca Zurli reinventează jocurile copilăriei. Cele mai iubite personaje din România îi provoacă pe copii, părinți și bunici la distracție. Cu cântec, cu voie bună, cu mișcare și mai ales cu veselie!
 
CD-ul cuprinde 20 de cântece pentru copii. Fiecare joc este prezentat de personajele din Gașcă, în studio, în fața microfonului.
 
 
Concurs: Avem pentru iubitorii de distractie 5 CD-uri care ii asteapta.
 
Ca sa intri in posesia unui CD trebuie sa fii abonata la newsletterul suntmamica.ro. Daca nu esti abonata inca o poti face din aceasta pagina.
 
Este un newsletter care se trimite saptamanal, in fiecare joi dimineata, cu cele mai citite articole din timpul saptamanii. In acest fel esti sigura ca nu ai ratat nimic important.
 
Dar nu este suficient sa fii abonata, trebuie sa il si citesti. Suntem foarte buni si meritam asta :). 
 
Important: Te rugam sa lasi si un comentariu in aceasta pagina in care sa spui ca iti doresti un CD, astfel incat acestea sa ajunga la cine vrea sa se bucure de el.
 
 
Cele cinci castigatoare vor fi afisate vineri, 22 mai.
 
Cartigatoare sunt:
Laura Popa 
creangaalexandra
Nicoleta_Nicsan
Rocxy 
larynyco

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!