Sari la conținut

Castiga o husa glam de iPad

Husele de iPad sunt o necesitate, o stie oricine foloseste unul. Si, daca tot il plimbi dupa tine peste tot, de ce sa nu o faci cu stil, cu o husa Cygnett Glam.

Avem in aceasta saptamana 4 astfel de huse pe care dorim sa le dam cadou abonatelor la newsletter: doua sunt argintii si doua sunt rosii.
 
 
Cum se castiga cadourile:
 
 
Ca sa intri in posesia unei huse trebuie sa fii abonata la newsletterele suntmamica.ro sau suntgravida.ro. Daca nu esti abonata inca o poti face din aceasta pagina.
 
Este un newsletter care se trimite saptamanal, in fiecare joi dimineata, cu cele mai citite articole din timpul saptamanii. In acest fel esti sigura ca nu ai ratat nimic important.
 
Dar nu este suficient sa fii abonata, trebuie sa il si citesti. Suntem foarte buni si meritam asta :). 
 
Important: Te rugam sa lasi si un comentariu in aceasta pagina in care sa spui ca iti doresti o husa, astfel incat acestea sa ajunga la cine chiar vrea sa beneficieze de ele.

 

Castigatoarele vor fi anuntate in aceasta pagina vineri, 30 ianuarie.

 

Din cauza unor probleme tehnice nu se pot scrie comentarii, asa ca prelungim concursul cu cateva zile pentru a remedia problema. Daca ati lasat un comentariu si a fost sters va rugam sa il mai scrieti inca o data. Multumim.

 

Castigatoarele sunt

madalina_abd

gina.m

loco

Iulya

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!