Sari la conținut

Castiga un curs gratuit de educatie acvatica la Bursuceii Veseli

Educatia acvatica se poate incepe de la 4 luni. Cu cat mai devreme, cu atat mai bine, intrucat bebelusii sunt inotatori inascuti. Avem aici un material mai amplu despre asta.

Daca vrei sa vezi cum se simte copilul tau in apa, indiferent de varsta, de la 4 luni pana la 4 ani, ai acum posibilitatea de a face asta gratuit, castigand unul dintre cele 3 cursuri de educatie acvatica de la Bursuceii Veseli

Bursuceii Veseli este primul centru de activitati pentru copii din Romania care reuneste sub acelasi acoperis, intr-o locatie noua, moderna, vesela si luminoasa, ateliere educative, creative si sportive.
 
La Bursuceii Veseli noi imbinam atelierele educative cu cele creative si sportive pentru a creea mixul perfect pentru fiecare copil in parte. Pentru ca noi credem cu tarie in faptul ca fiecare copil are talentele sale si fiecare trebuie incurajat sa si le descopere. Avand in dotare piscina proprie, laborator de stiinte, sera, createlier, ikids aici este locul perfect pentru copiii isteti!
 
 
Cum se castiga o ora gratuita de curs:
 
 
Ca sa intri in posesia unei invitatii trebuie sa fii abonata la newsletterele suntmamica.ro. Daca nu esti abonata inca o poti face din aceasta pagina.
 
Este un newsletter care se trimite saptamanal, in fiecare joi dimineata, cu cele mai citite articole din timpul saptamanii. In acest fel esti sigura ca nu ai ratat nimic important.
 
Dar nu este suficient sa fii abonata, trebuie sa il si citesti. Suntem foarte buni si meritam asta :). 
 
Important: Te rugam sa lasi si un comentariu in aceasta pagina in care sa spui ca iti doresti o ora de curs acvatic, astfel incat acestea sa ajunga la cine chiar vrea sa beneficieze de ea.
 
 
 
 
Castigatorii se vor stabili prin tragere la sorti dintre cei care au deschis cel putin un link din newsletter si au lasat un comentariu in aceasta pagina. Ei vor fi instiintati printr-un email vineri, 21 noiembrie.
 
 
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!