Sari la conținut

Castiga un Voucher de 70 ron de la Pantofiorul Fermecat

Dragi mamici,

Pantofiorul Fermecat si suntmamica.ro va ofera un voucher de 70 de ron pentru a lua o incaltaminte noua baietelului sau fetitei voastre. 

Magazinul Pantofiorulfermecat.ro ofera incaltaminte de calitate pentru copii, la preturi accesibile, pentru toate anotimpurile si toate gusturile. Dorinta noastra este sa venim in sprijinul parintilor pentru a lua cele mai bune decizii cand vine vorba de picioarele copiilor lor.

Credem cu adevarat in calitatea materialelor, durabilitatea si confortul pe care il ofera produsele distribuite de Pantofiorulfermecat.ro. Veti gasi in magazinul nostru online branduri romanesti de cea mai buna calitate, precum Melania, PJ Shoes, Baby Avus, Tino, Tikki Shoes si, totodata, branduri straine, precum Be Only, See Kai Run.

 

Cum se castiga voucherul de 70 ron:
 
 
Ca sa intri in posesia premiului trebuie sa fii abonata la newsletterul suntmamica.ro. Daca nu esti abonata inca o poti face din aceasta pagina.
 
Este un newsletter care se trimite saptamanal, in fiecare joi dimineata, cu cele mai citite articole din timpul saptamanii. In acest fel esti sigura ca nu ai ratat nimic important.
 
Dar nu este suficient sa fii abonata, trebuie sa il si citesti. Suntem foarte buni si meritam asta :). 
 
Important: Te rugam sa lasi si un comentariu in aceasta pagina in care sa spui ca iti doresti acest voucher, astfel incat acestea sa ajunga la cine chiar vrea sa beneficieze de el.
 
 
 
 
Castigatorii se vor stabili prin tragere la sorti dintre cei care au deschis cel putin un link din newsletter si au lasat un comentariu in aceasta pagina. Ei vor fi instiintati printr-un email vineri, 5 decembrie.
 
Castigatoare este mamica elidenta13 . Multumim pentru participare tuturor.
Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!