Sari la conținut

Primul e-book scris de mame

Esti mamica? Ce bine, si noi! Asta inseamna ca, impreuna, avem un bagaj inestimabil de cunostinte.

Daca este vreo carte pentru mamici care sa merite cu adevarat sa fie scrisa, aceasta ar trebui sa fie o carte scrisa de noi. Fiindca noi suntem cele care avem taina conceperii unei noi vieti, taina transformarii unui pui mic intr-un om matur si taina capacitatii de a-i face pe cei din jurul nostru sa fie mai fericiti.

Credeti ca este putin lucru?
Nici gand, nu are rost sa fim timide! Asa ca sa nu lasam toate acestea sa se piarda in neant si sa scriem aceasta carte pe care orice mama ar vrea sa o citeasca.



Cum vom proceda:

Avem la dispozitie 2 luni de zile in care sa adunam cele mai bune sfaturi despre cresterea copiilor, fie ei in burtici sau pe propriile picioare.

Va invitam sa trimiteti un text, sau mai multe, in care sa scrieti ceea ce credeti ca ar trebui sa stie fiecare mama. Poate sa fie mai elaborat, sau sa fie sub forma de sfat, dupa cum credeti de cuviinta. Toate aceste texte vor fi publicate, pentru a putea fi votate, pe site si pe facebook.

Vom alege cele mai bune 20 dintre ele, in functie de preferintele voastre. Si ele vor constitui nucleul noii carti electronice de la mame pentru mame.

PS – trimiteti si o poza cu voi si/sau cu copiii vostri, ca fiecare mamica sa stie de la cine a primit sfatul.
Adresa de email este anca.nelersa@uzinadenet.ro.


Haideti  sa scriem impreuna cea mai buna carte pentru mamici! Si prima carte din Romania scrisa de mamici, pentru mamici. O carte care poate contine si numele si sfaturile tale.

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  • magda

    Sa vedem, cine isi face curaj si sparge gheata... happy

  • ateny

    Intotdeauna m-am intrebat daca sunt o mamica buna.probabil si voi , adesea va puneti intrebarea asta.sunt sigura ca vom primi fiecare dintre noi raspuns la aceasta intrebare peste multi ani, cand vom culege roadele educatiei noastre;pentru ca nu degeaba se spune"fiecare parinte isi merita copilul"

Trimite un comentariu
Sunt tătic necenzurat
Abonează-te la newsletter

adevarul.ro

click.ro
..

Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!