Sari la conținut

”I-aș fi tras o mamă de bătaie lu’ copilu’ ăla! Mucosul nabii!”

Era tinerică tare. Nu cred că avea mai mult de 20-25 de ani. O mamă cochetă, finuță, era o apariție în parcul dintre blocuri. Părul lung, negru, lăsat pe spate. O fustă cloș, beige, cămașă neagră, niște briz brizuri la gât și pantofi cu toc. Din lac.

Băiatul, o frumusețe. Copil de reclamă, nu alta. Creț, brunet, un ten alb ca spuma laptelui și niște ochi ca măslinele. Și el, cochet. I-am privit, i-am admirat.

Mămica pe care o admiram stătea pe o bancă, în timp ce fiul ei fugea spre poartă. Se ridică și pleacă spre el. Cu telefonul la ureche. Readuce copilul la locul de joacă. El, ușor iritat. O scenă obișnuită, zic.

Apoi, m-am întors cu spatele, căutându-mi copila din priviri. Un țipăt de copil sparge zumzetul parcului. Din reflex, întorc privirea. Băiatul de reclame s-a trântit pe dalele din parc și a început să urle la mama lui. Mama, cu telefonul la ureche. Copilul urlă, plânge, aruncă jucăriile. Ea închide telefonul și îi acordă toată atenția copilului ei.

► Citeşte şi Despre mamele care le știu pe toate pe net

- Am vlut să melg să fac pipi și tu nu mă lași.
- Bine, hai să mergem la pipi.
- Acum nu mai vleau.
- Bine, cum zici tu.

Am crezut că totul s-a terminat aici. Revin la ale mele. Alexia era vânzătoarea, iar eu trebuia să cumpăr ce îmi vindea ea. Jocul ei preferat: de-a magazinul. Nu apuc să îi dau comanda, căci urletele crețului cu ochii ca măslinele acoperă tot zumzetul din parc. Apoi, o replică mă lovește:
”I-aș fi tras o mamă de bătaie lu’ copilu’ ăla! Mucosul nabii!”

(…)

Citeşte mai mult pe blogulmamei.ro
 

Articole relationate
Ce îi învățăm pe copiii noștri

Ce îi învățăm pe copiii noștri

Îi învățăm că violența nu este o soluție, dar îi batem acasă. Sau îi lăsăm pe alții să-i “educe” cu câte o palmă la școală, la antrenamente, la pian...

Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti