Sari la conținut

Angelina Jolie a gătit tarantule pentru ea şi copiii ei, în Cambodgia (VIDEO)

Uneori, mămicile gătesc mâncăruri… exotice! Este și cazul Angelinei Jolie care a gătit tarantule pentru ea şi copiii ei, în Cambodgia, într-o emisiune de televiziune ce a fost transmisă în direct de BBC.

Actrița în vârstă de 41 de ani se află în prezent în Cambodgia pentru a promova cel mai recent film pe care l-a regizat, intitulat ”First They Killed My Father: A Daughter of Cambodia Remembers”, şi a demonstrat în acea emisiune TV faptul că este familiarizată cu delicatesele locale, inclusiv cu arahnidele, scorpionii şi greierii prăjiţi, scrie news.ro.

Angelina Jolie a făcut o demonstraţie în faţa copiilor ei şi a jurnaliştilor de la BBC World News, pentru a le arăta modul în care se prepară şi se mănâncă aceste specialităţi gastronomice cambodgiene.

”Vedeţi partea aceea dură unde se află dinţii? Trebuie să le scoatem colţii. Credeam că «gândacii» au făcut parte întotdeauna din dieta din Cambodgia, dar apoi mi-am spus că există un adevăr în poveştile despre supravieţuirea din timpul războiului, când, bineînţeles, oamenii erau afectaţi de foamete şi au putut să supravieţuiască mâncând astfel de preparate. Şi iată că au reuşit să supravieţuiască”, a spus Angelina Jolie.

Angelina Jolie a mâncat pentru prima dată insecte şi arahnide atunci când l-a adoptat pe fiul ei Maddox din Cambodgia. Vedeta americană a explicat şi modul în care occidentalii ar trebui să înceapă să se familiarizeze cu aceste preparate.

”Am mâncat aşa ceva atunci când am venit pentru prima dată în această ţară. Trebuie să începi cu greieri. Greieri şi o bere, abia apoi poţi să treci la tarantule”, a explicat celebra actriţă.

Angelina a făcut şi o dezvăluire, spunând că preferă păianjenii în locul scorpionilor, deoarece păianjenii au ”o aromă bună” şi sunt mai uşor de mestecat: ”Păianjenii sunt de fapt chiar buni, au o aromă bună. În schimb, e greu să mesteci un scorpion”.

Însă copiii ei nu au fost de aceeaşi părere şi au spus că insectele prăjite de mama lor au gustul ”unor chipsuri lipsite de aromă”.

Tu ce preparate exotice ai prepara / încerca cu prichindeii tăi?

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!