Sari la conținut

Ce am învățat în 10 ani de blogging – articol aniversar

Că pot și eu, fata care nu reușea să se uite la un film până la capăt, urca pe scări în loc de lift fiindcă era mai rapid decât s-aștepte, fata care nu plângea la Titanic, nu credea în cai verzi pe pereți și prinți pe cai albi, cea care spunea că n-o să se mărite niciodată, dar și-a dorit dintotdeauna un copil, fata care nu se putea ține nici de un abonament la sală, de nicio dietă cu nume străin, fata căreia-i plăcea să doarmă, care n-avea vreun talent deosebit, ci câteva kilograme în plus și-o mare pasiune pentru înghețată.

Până când s-a apucat de scris. Și-au început lucrurile să vină către ea. Oamenii. Doamna Inspirație. Doamna Încredere și tânărul Curaj. Lume, părul ăla blond a fost cea mai radicală mișcare deșteaptă din viața mea. Uneori mă întreb unde-aș fi ajuns, dacă n-aș fi așteptat atâta după primul tub de vopsea.

Mai devreme îmi scria cineva că e de 9 ani pe blog cu mine și că parcă-i vremea să ne și vedem. Mi s-a făcut pielea de găină.

Ce am învățat de la cititori

Că pot să bag oțet în loc de lichid de clătire în mașina de spălat vase și totul e mult mai bio așa. Plus, ceva mai ieftin, dar asta nu or să ți-o spună reclamele de nicăieri.

(...)

Citeşte mai mult pe siblondelegandesc.ro

Foto: arhiva siblondelegandesc.ro

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!