Sari la conținut

Cocoșelul nu e penis până când mami nu scapă de prostie

Suferă țara asta de multe. De foarte multe. În general de lipsuri pe care alte țări nici nu le concep.

Dar suferă, din păcate, uneori, și de plusuri. De plus prostie la unii dintre cetățenii ei. Da, oameni care sunt pudibonzi peste măsură, care cred că le știu pe toate și care, imediat ce sunt contraziși aruncă jigniri în stânga și-n dreapta. Că atât pot, că atât îi duce capul.

Am râs zgomotos la comentariul unei dudui postat la articolul unei bloggerițe despre penisul bebelușului. Am râs, apoi m-am enervat. Mi-am dat seama că femeia chiar vorbește serios.

„Cum așezăm penisul bebelușului în scutec?” era întrebarea bloggeriței în articolul ei. Iar, imediat, duduia Izabela, nume predestinat parcă (O mai știți pe Izabela, tânăra care a invitat o țară întreagă la ziua ei?!!) comentează acid: „Penis… marș… penis la bebeluș… poi unui bărbat viril cum so mai chema?!!”.

► Citeşte şi Nu știu ce orătănii au copiii voștri între picioare, dar al meu are un penis

Greșeli gramaticale? Prea neimportante comparativ cu gândirea obtuză ascunsă în esența mesajului. Mai rău, duduia Izabela atacă furibund, ulterior, în zeci de mesaje adresate altor mămici care i-au atras atenția că e obtuză. Nu le voi reda aici, n-are sens. Invectivele sunt pe măsura gândirii duduii.

Așa gândesc mulți? Mă întreb acum, în timp ce scriu acest articol. Și vă întreb și pe voi.

► Citeşte şi Părinţii, faţă în faţă cu masturbarea copiilor. Cum trebuie procedat

Așa gândesc multe mămici? Se uită la penisul băiețelului și îl alintă „cocoșel?” sau cum altfel? Și, dacă cel mic are o erecție, dintr-o dată îi spune „penis”, îi face o poză și o publică pe fb cu hastag #ditamai… .

(...)

Citeşte mai mult pe taticool.eu

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!