Sari la conținut

Cum arată astăzi bebeluşii unici care ne-au furat inimile, cu ani în urmă

La fiecare trei secunde se mai naşte un copilaş, fapt care ne-ar face sa spunem că nu este nimic extraordinar la ei. În fond, sunt toţi nişte oameni în miniatură, nu? Cu toate acestea, ni se topesc inimile de fiecare dată când vedem un nou-născut, oricât de obişnuiţi am fi cu figura lor. Mai mult, unii bebeluşi sunt atât de diferiţi la naştere, încât atrag atenţia lumii întregi, prin caracteristicile deosebite pe care le au.

Am adunat aici câteva fotografii de tipul înainte şi după cu acei copilaşi care, la momentul naşterii, au devenit cunoscuţi în lumea întreagă. Iată de ce şi cum arată acum:

Primii septupleţi care au supravieţuit

În 1997, viața familiei McCaughey s-a schimbat complet. Bobbie a născut 7 copii în aceeași zi: 4 băieți și 3 fete. vestea despre acest miracol a umplut paginile ziarelor și a atras atenția televiziunilor. În prezent, aceștia sunt singurii septupleti din lume care au supraviețuit.

Pe copii îi cheamă: Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Alexis, Nathan și Joel, iar în presă au primit numele ce "Cei 7 din Rai".

Anii au trecut si… iată cum arată numeroasa familie la adolescentă, după 19 ani.

Gemenele care au tenul de culoare diferită

Credeţi sau nu, aceste fete sunt gemene. Practic, ele nu seamănă fizic mai deloc. În timp ce Marie are tenul închis, părul brunet şi ochii căprui, Lucy aretenul deschis, părul roşcovan şi ochii albaştri. Acest lucru a fost posibil datortă faptului că părinţii aparţin unor rase diferite. Mama fetelor are rădăcini jamaicane, iar tatăl europene. Până la urmă, culoarea tenului nu are nicio legătură cu iubirea dintre oameni. Fetele sunt gemene şi se iubesc infinit.

Bebeluşul zâmbitor, de 1.7 kg

În 2014, fotografia unui bebeluș de numai cinci zile zâmbind larg a devenit sursă de inspirație pentru părinții copiilor născuți prematur din întreaga lume. Lauren Vinje a născut-o pe Freya la 25 noiembrie 2014, după o sarcină complicată. La 28 de săptămâni a aflat că suferea de preeclampsie. ”Când suferi de preeclampsie, corpul privește placenta ca pe un corp străin. E ca și cum ai fi alergic la sarcină. Dacă nu ești îngrijită corespunzător, poți pierde sarcina”, a explicat mama pentru postul de televiziune ABC.

Atunci când a luat decizia de a publica fotografia fiicei sale pe Internet, Lauren Vinje nu se aștepta, cu siguranță, la o asemenea reacție. Americanca originară din Minnesota și-a spus povestea pentru blogul ”Birth Without Fear” (Naștere fără frică). În imaginea cu pricina, Freya avea numai cinci zile și, în ciuda tubului de oxigen din nas, bebelușul le zâmbea larg părinților îngrijorați. Se născuse prematur și abia cântărea 1,7 kg.

Făcându-și publică povestea, mama fetiței a vrut să-i încurajeze pe părinții copiilor născuți prematur. Ceea ce a urmat a depășit însă orice așteptări. Publicată la 18 octombrie 2014, fotografia a cunoscut un succes răsunător pe rețelele de socializare. Pe Facebook, imaginea a primit peste 300.000 de aprecieri și a fost distribuită de peste 50.000 de ori, primind un nume foarte simpatic: ”cel mai fericit bebeluș din lume”.

Gemenele care s-au născut ţinându-se de mână

Gemenele, pe nume Jenna şi Jillian, au fost monoamniotice sau „mono mono” adică cele două fete au împărţit acelaşi sac amniotic şi au fost în contact pe toată durata sarcinii. Astfel de cazuri sunt rare, doar 3% din femei având o astfel de sarcină.  „Este o experienţă ciudată prin care am trecut. Nu m-am gândit că vor veni pe lume ţinându-se de mână. Toată secţia plângea. Nu a fost niciun doctor sau vreo asistentă care să nu lăcrimeze”, a declarat femeia.

Au trecut patru ani şi nimic nu s-a schimbat. Gemenele sunt inseparabile

 

► Citeşte şi 8 lucruri mai putin cunoscute despre gemeni

Familia cu sextupleţi

Cine nu cunoaşte familia McGee? Ei au cucerit internetul acum 6 ani când din doi au devenit… 8. Domnul şi domna McGee au devenit părinţii a 6 copii, sextupleţi, şi au cucerit internetul printr-un shooting foto de invidiat. Recent, ei au reprodus fotografia care le-a adus faima şi nu este deloc greu să realizăm că încă arată adorabil!

Tripleţii roşcăţei

Aceşti bebeluşi ne-au cucerit în 2017! Macy, Toby, and Sadie au fost protagoniştii unei sesiuni foto demne de  înrămat. Ori de câte ori îl luam pe unul dintre micuţi dintre ceilalţi doi, se agitau imediat. Cum îi puneam la loc, cum se linişteau de parcă ajungeau după un drum anevoios acasă. Era de-a dreptul uimitor, a povestit Cassandra English, artista care i-a fotografiat.

Un anişor mai târziu şi bebeluşii arată aşa:

 

Sursa: Brightside.me
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!