Sari la conținut

Cum arată Feli, în trimestrul al treilea de sarcină. Ce nume spectaculos a ales pentru copilul ei!

Aflată în ultimul trimestru de sarcină, Feli Donose a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care își afişează sarcina avansată.

Stând pe o canapea, îmbrăcată într-o rochie neagră și mulată, Feli și-a afișat cu drag burtica. În drepul imaginii, vedeta a scris versuri din melodia “Două inimi”, prin care a anunţat publicul că este gravidă:“Tu mi-eşti soarele şi Luna/ Şi te iubesc dintotdeauna!”.

De ce cuvântul „soare” este scris cu literă mică şi „Luna” cu majusculă? Pentru că da, Feli va avea o fetiţă pe care o va numi exact aşa: Luna.!

Feli Donose  a vorbit recent  despre ce poftele pe care le are de când a rămas gravidă, dar şi despre tatăl copilului ei. „Doamne, deci ce toane am! Eu oricum din fire sunt dramatică. Altfel n-aș fi artistă. Am avut niște pofte foarte ciudate. Aș mânca toate combinațiile. Aproape o săptămâna în fiecare dimineață mâncam pâine prăjită cu cremă de unt și castraveți murați”, a spus Feli.

Solista şi tatăl copilui ei s-au cunoscut anul trecut. Tânărul care a cucerit-o se numeşte Cătălin.

"E varianta mea masculină, noi doi avem trăiri la indigo. Este prima persoană, în afară de prietena mea din copilărie, cu care pot să fiu eu 100%, fără nicio barieră, pentru că ştiu că nu mă judecă”, a povestit Feli în trecut pentru ”Unica”.

„De mică am visat ca pe fetița mea să o cheme Luna. Cumva și influențată de desenele Sailor Moon, ea avea o pisică pe care o chema Luna. Mi se pare un nume special. E un fel de nume modern și căutat. Așa am simțit să o numesc. Și Cătălin (partenerul lui Feli n.r) rezona și nu cu Luna, așa că o va chema Nora Luna”, a susținut Feli, pentru sursa anterior menționată.




 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!