Sari la conținut

Cum s-a menţinut Kate Middleton în formă, în timpul celei de-a treia sarcini

Este normal ca o femeie să ia în greutate, când este gravidă, însă se pare că mai sunt şi excepţii. Printre ele se numără şi Ducesa de Cambridge, care a reușit să se menţină în formă chiar şi în timpul celei de-a treia sarcini. În urmă cu trei zile (n.r. 23 aprilie), la doar şapte ore după ce a născut, Kate şi-a făcut prima apariţie publică, ţinându-şi nou-născutul în braţe. Imaginile au făcut înconjurul lumii, aşa că nu este de mirare că toată lumea a remarcat că proaspăta-mămică arăta impecabil, deşi nu trecuseră decât câteva ore de la naştere.

Așadar, cum a reușit să nu se îngraşe mai deloc în timpul sarcinii?

Potrivit site-ului cheatsheet.com, Kate a făcut mult fitness atât înainte să rămână gravidă a treia oară, cât şi în timpul sarcinilor anterioare. De asemenea, nu de puţine ori a fost surprinsă la plimbare cu patrupdul canin al familiei regale, Lupo.

Mai mult, se pare că Ducesa ar mai fi făcut şi exerciții pre-natale de yoga, cu un antrenor personal.

În privinţa dietei, se ştie deja că Ducesa de Cambridge a mâncat mult avocado şi ghimbir, având în vedere că se simţea rău din cauza grețurilor pregnante.

De asemenea, Kate a avut şi un stil de viaţă săntos: ea se odihnește foarte bine, mai ales înainte de fiecare apariție publică, și mai mult decât atât, bea foarte mult ceai verde.
 

Sursa foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!