Sari la conținut

De ce nu vor exista fotografii cu Prinţii George şi Charlotte, în prima zi de şcoală. Bonus: foto cu Prinţii William şi Harry, la şcoală

Facebook-ul abundă de fotografii cu prichindei care mai de care mai simpatici, în prima zi de şcoală sau de grădiniţă, şi asta pentru că începerea anului şcolar reprezintă un eveniment emoţionant pentru orice părinte, fie el şi membru al unei case regale. Chiar şi Ducesa de Cambridge şi Prinţul William îşi vor conduce copiii la şcoală, pe prinţul George şi pe neastâmpărata Charlotte, însă anul acesta nu vor fi făcute fotografii, spre deosebire de anul trecut.

Prinţul George şi micuţa Charlotte vor reîncepe şcoala, repsectiv grădiniţa, însă jurnaliştii nu au primit acceptul de a participa la festivitatea de deschidere sau de a-i fotografia pe cei doi în prima lor zi din noul an şcolar. Anul trecut, situaţia a fost una diferită, cu toţi putem să ne aducem aminte de fotografia în care prinţul George îl strânge temător de mână pe tatăl său, în drum spre prima zi la şcoala, în calitate de elev în clasa I. Ducesa lipsea pe atunci, din cauza greţurilor matinale simţite atât de pregnant pe perioada sarcinii cu Prinţul Louis.

Care este motivul pentru care anul acesta nu vom avea acces la astfel de imagini? Expertul în etichetă regală, Emily Nash a oferit un răspuns, potrivit harpersbazaar.com.

Prinţul George şi prinţesa Charlotte nu vor putea fi văzuţi la începerea şcolii şi grădiniţei, însă vor fi prezenţi la un eveniment foarte important care va avea loc vineri, 12 octombrie. Atunci prinţesa Eugenie se va căsători cu alesul inimii sale la reşedinţa Windsor.

Cu toate acestea, o fotografie tot o vom putea admira! Este vorba despre Prinţii William şi Harry, probabil în prima lor zi de şcoală, alături de Prinţesa Diana. Mici şi adorabili de-a dreptul!

Sursa foto: Getty Images Tim Graham

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!