Sari la conținut

De ce Prinţesa Charlotte nu poartă decât rochiţe?

Vezi gGalerie foto

Poate că nu are decât trei anişori, dar fiecare piesă vestimentară pe care Prinţesa Charlotte o poartă se epuizează din magazine o zi mai târziu, micuţa devenind deja un trend setter. Numai că, deşi ţinutele Prinţesei sunt alese cu grijă de mama ei, Ducesa de Cambridge, trebuie să recunoaştem că majoritatea se aseamănă între ele ca două picături de apă – rochiţe (cel mai adesea cu imprimeu floral), cardigan, strămpişori şi săndăluţe.

Dar v-aţi întrebat vreodată de ce Prinţesa Charlotte nu poartă decât rochiţe? Da, motivul este acelaşi pentru care şi Prinţul George poartă numai pantaloni scurţi: aşa le-o cere tradiţia.

Dacă în interiorul reședinței lor, cel mai probabil, Charlotte poartă și haine mult mai comode și pantaloni, în public această este văzută doar cu rochițe.

”Dacă te uiți la poze cu regalități la vârste fragede, de la Prințesa Anne la Prințesa Charlotte, veți observa că ei tind să poarte rochițe baby-doll când sunt în public alături de părinții lor. Știți voi, look-ul curat, tradițional”, a declarat expertul regal Marlene Koenig.
Cu toate acestea, rochiţa nu este obligatorie, ci reprezintă mai degrabă o simplă formalitate.


Prinţesa Beatrice -  1990.

Sursa

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!