Sari la conținut

Drew Barrymore – a găsit cel mai bun truc pentru tatrumurile copiilor ei

Actriţa Drew Barrymore a dezvăluit pe pagina personală de Instagram un truc genial prin care reuşeşte să îşi calmeze prichindeii, atunci când au un tatrum.

Mămica fetiţelor Olive şi Frankie – de 4, respectiv 5 ani – a postat pe contul ei mulţumirea faţă de un articol prin care era învăţată să folosească un tub de facut baloane, atunci când simte că emoţiile copiilor se intensifică într-atât încât urmează să explodeze într-o criză de furie.

► Citeşte şi Care este singura greșeală pe care o fac părinții atunci când copilul are un tantrum

#accountsilove @seedlingsgroup, Am învăţat un truc grozav de la ei. Postul spunea cam aşa… dă-i copilului un tub de făcut baloane în mână. Nu poţi face un tantrum dacă expiri şi nu poţi face baloane fără să expiri. Nu poţi face un tamtrum dacă zâmbeşti şi nu poţi prinde balaone fără să zâmbeşti. Oferă-i copilului o alternative distractivă şi se va calma. Acesta este genul de truc pe care mi-ar fi plăcut să îl ştiu când  eram o proaspătă mămică. Încă mă minunez când aud astfel de strategii, a scris binecunoscuta actriţă pe contul ei.

Drew Barrymore este recunoscută pentru preocuparea sa de a găsi cele mai bune soluţii pentru  tantrumurile celor mici. În trecut, ea a fost invitată la emisiunea “Late Night”, unde a povestit despre momentul în care pe una dintre fiicele ei a apucat-o o criză de furie chiar la Disney Land. Cum a reacţionat actriţa?! Am povestit pe larg aici.

La tine ce funcţionează cel mai bine în lupta cu tantrumurile copilului?

 


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!