Sari la conținut

Ducesa de Cambridge, cu burtica din ce în ce mai vizibilă, la slujba de duminică

Însărcinată în luna a șasea cu cel de-al treilea copil, Kate Middleton a apărut în public pentru prima dată cu burtica la vedere. Ea a fost fotografiată în timp ce se îndrepta către slujba de duminică de la biserica de pe domeniul regal de la Sandringham.

Fiind o sarcină de dificilă, având în vedere greţurile  - Hyperemesis Gravidarum – ducesa nu a putut participa până acum nici la vreun evenimeni oficial, nici la prima zi de şcoală a prinţului George. Deşi sarcina este acum destul de avansată, nu au fost făcute dezvăluiri cu privire la sexul copilului sau la potenţialele nume alese.

Apariţia lui Kate a fost şi de această dată impecabilă. Ea a purtat o haină lungă cu model clasic, creație a designerului britanic Moloh, în care a mai fost văzută şi cu alte ocazii. Haina a fost accesorizată cu o căciulă de blană, mănuși și pantofi în aceleași nuanțe de maroniu.

Alături de Kate Middleton și de Prințul William au mai participat la slujbă Regina Elisabeta, care a purtat o haină într-o nuanță intensă de fucsia, Prințul Philip, sora ducesei, Pippa Middleton, și soțul ei, James Matthews.

Sursa: Mirror.co.uk

Sursa foto: Mirror
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti