Sari la conținut

Ducesa de Cambridge, însărcinată cu gemeni?

Vestea că ducesa Kate Middleton și Prințul William vor deveni părinți pentru a treia oară a fost săptămâni în șir subiect de comentarii în online.

Acum, apele s-au tulburat din nou, şi nu din cauza sexului viitorului nou-născut (care se zvoneşte că va fi fetiţă), ci pentru că a apărut un nou zvon ce pare a fi mai mult decât credibil – Conform Hollywood Life, cel de-al treilea copil al cuplului Kate-William (Ambii în vârstă de 35 de ani) este, de fapt, un… set de gemeni identici – fete.

Se pare că viitorii părinți au fost „șocați amândoi” când au aflat că este vorba despre o sarcină de gemeni, William exprimându-și temerile cu privire la responsabilitatea ce va cădea pe umerii soției sale după naștere, cu atât mai mult cu cât  Kate trebuie să aibă grijă și de ceilalți doi copii ai lor – Prințul George (5) și Prințesa Charlotte (2).

Mai mult decât atât, persoana care a făcut mărturisirea şi care îşi doreşte să rămână sub protecţia anonimatului a adăugat că primele persoane care au aflat extraordinara veste au fost mama lui Kate, Carole Middleton, în vârstă de 62 de ani, şi Pippa Middleton, sora acesteia.” Le-a sunat foarte entuziasmată, să de lea vestea”.

O fi adevărat, nu o fi... vom afla în curând!

Foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!