Sari la conținut

Emoţionant: o fetiţă de un anişor îşi sărbătoreşte ziua de naştere alături de poliţistul care a asistat la naşterea ei - Galerie foto

Vezi gGalerie foto

Evelyn, o fetiţă născută pe marginea drumului, şi-a sărbătorit împlinirea primului an de viaţă în compania poliţistului care a ajutat-o să vină pe lume. Imaginile cu cei doi sunt absolut adorabile!

Evelyn Hall of Grambury, din Texas, s-a născut pe 18 iulie 2017, în drum spre spital, într-o benzinărie.  Ofiţerul Mark Diebold a oprit maşina în care se aflau mama micuţei, Destiny Hall, şi tatăl acesteia, Caleb, pe motiv că mergeau cu viteză prea mare. Realizând însă pericolul la care era expusă femeia, bărbatul a hotărât să îi escorteze în drumul spre spital.

Numai că micuţa Evelyn a fost mult prea grăbită şi a venit pe lume într-o benzinărie, în compania tatălui şi a poliţistului.

“O să naşti în ambulanţă, nu? A întrebat-o Caleb pe soţia lui,” mult prea panicat.
„Nu, o să nasc aici, acum!”, a răspuns femeia.
„Caleb s-a apropiat de mine, a tras de pantaloni în jos şi fetiţa a început să apară înainte ca aceştia să îmi ajungă măcar la genunchi”, îşi aminteşte acum amuzată Destiny.

În urmă cu câteva zile, fetiţa a împlinit un anişor şi a profitat de această ocazie pentru a-l invita şi pe şerif la o petrecere cu ceai. Cyndi Williams, fotograf profesionist, s-a oferit să le facă gratuit celor doi o şedinţă foto, după ce a fotografiat-o pe micuţă şi la naştere, impresionată fiind de poveste.

„Petrecerea a fost foarte emoţionantă pentru cei doi. Ea se amuza ciocnindu-şi ceşcuţa cu a lui Mark şi a continuat să zâmbească chiar şi după ce petrecerea s-a terminat. Imaginile sunt de poveste”, a povestit Destiny.

Sursa: Daily Mail

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!