Sari la conținut

George Clooney va deveni tătic pentru prima dată. De gemeni!

După ce la începutul anului au apărut zvonuri legate de o sarcină gemelară în familia Clooney, iată că vestea a fost confirmată de către actorul Matt Damon. Astfel, George și Amal vor deveni în vară părinți de gemeni.

Matt Damon a declarat pentru Entertainment Tonight Canada că George Clooney, în vârstă de 55 de ani, i-a dat vestea pe când Amal, în vârstă de 39 de ani, era însărcinată în 8 săptămâni.

”I-am spus: Eşti nebun? Nu spune nimănui, nu mai spune nimănui, nu ştii de regula celor 12 săptămâni? Desigur că nu ştia”, a afirmat Matt Damon. ”Apoi, patru săptămâni mai târziu, mi-am spus: suntem bine, suntem bine. Aşa că sunt foarte fericit pentru el”.

În același timp, actorul a precizat că Amal este ”o femeie extraordinară” şi că George Clooney a ”tras lozul cel mare”. ”Vor fi părinţi extraordinari. Copiii sunt norocoşi”, a mai spus el.

Potrivit presei libaneze, care a publicat știrea la începutul acestui an, o sursă a mărturisit că George și Amal Clooney doi vor avea o fetiță și un băiat.

„Atunci când George și Amal au aflat că vor avea gemeni, au fost foarte surprinși, dar și puțin speriați deoarece amândoi cred că un singur copil este de ajuns. Cu toate acestea, atunci când au aflat va fi un băiat și o fată, au fost foarte fericiți. Cred că au atins idealul în ceea ce privește viața de familie”, a afirmat o sursă apropiată cuplului.

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!