Sari la conținut

Ia tu, femeie, taurul de coarne și fă-i un Valentin să-l țină minte cât o trăi!

Serbezi sau nu Valentine’s Day e o polemică în care nu voi intra. Că ai nevoie de o zi specială sau nu ca să-ți arăți dragostea e iar o discuție lungă și fără sens.

Ce știu eu este că orice femeie își dorește să primească ceva azi. Ceva, cât de mic. Fie și un sărut dintr-ăla adevărat, care să-i transmită că încă e iubită.

Anul ăsta, te invit să faci tu, însă, dragă doamnă, pasul ăsta. Și să-l faci așa… ca la carte, ca în filmele cu îndrăgostiți.
Pentru că și noi, bărbații, ne dorim exact același lucru. Da, ne dăm duri și lei și lipsiți de afecțiune, dar, în sufletele noastre de piatră, vrem să ne simțim și noi iubiți. Și, dacă în alți ani, noi am fost capii organizării, azi poate schimbăm rolurile.

Ce ar fi dacă, azi, ai lua TU taurul de coarne?

Hai să presupunem situația următoare: sunteți căsătoriți și aveți cel puțin un copil. Cam toți cititorii mei sunt în situația asta, deci nu prea e presupunere.

De când au apărut copiii, nu prea ați mai avut timp de voi. Ești foarte ocupată, trebuie să ții și casa, să ai grijă de copii și să mai faci și mâncare. Chiar dacă și el te ajută, tot te simți, de multe ori, copleșită.

Habar n-am dacă, pentru azi, ai gătit ceva. Nici măcar nu contează. Sunt sigur că azi soțul tău va mânca fericit un sandviș uscat, dacă sărbătoriți Valentinul așa cum visează el. De fapt, sunt sigur că și tu visezi la același lucru, doar că… nu știu… s-a întâmplat ceva pe drum.
Azi, fă tot posibilul să culci copiii devreme. Sau măcar să nu adormi odată cu ei. Asta e partea cea mai importantă.

Apoi, după ce au adormit, adu-ți aminte că ești încă tânără și redescoperă-ți energia. Ți-e greu? Energizante și cafea! Ziua asta nu trebuie ratată!
Și pune mâna și fă-te frumoasă! Așa, ca pe vremurile alea când erați îndrăgostiți lulea și lumea toată era doar a voastră!
Nu contează că anii au trecut, că ți-au apărut câteva riduri, că ai luat câteva kilograme. Și peste el a trecut vremea, nici el nu mai e tânărul de odinioară. Și încă ceva, stai liniștită, fac pariu cu tine că nu va observa lucrurile astea. Va fi pur și simplu în extaz văzându-ne pe tine preluând inițiativa.

Și, dacă te-ai făcut frumoasă, dacă te-ai machiat, aranjat, mai fă ceva: caută în sertarul ăla în care n-ai mai umblat de ani de zile și scoate lenjeria aia cu care l-ai dat gata. Știi tu care, cea care te face să te simți ca o felină. Da, e a ta și fac pariu că încă știi să o porți. Trebuie doar să vrei.
Apoi, echipată ca la carte, ia-l în brațe. De aici ar trebui să fie ușor. Nu intru eu în detalii. Pur și simplu, caută să-ți aduci aminte cum era pe vremuri. Și de asta te-a luat de soață. Că era înnebunit după momentele astea și că vă înțelegeați de minune. Hai că poți, chestiile astea nu se uită! E ca mersul pe bicicletă!

(...)

Citește mai mult pe taticool.eu!

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!