Sari la conținut

Imagini virale: Fotografia lui Beyoncé cu gemenii, parodiată de mămicile din lumea întreagă

Vezi gGalerie foto

Aşa cum deja toată lumea ştie, Beyoncé a născut o pereche de gemeni şi a luat cu asalt internetul, postând o fotografie superbă cu ei, pe Instagram. Imaginea a adunat peste 10 milioane de like-uri, însă nu toate mămicile au admirat din toată inima fotografia; pentru că, trebuie să recunoaştem, viaţa cu gemeni, în mod general, nu este numai mătase, flori, linişte şi zâmbete, aşa cum reiese din fotografia vedetei.

Drept "răsplată", mămicile din lumea întreagă au parodiat imaginea celebră, pozându-se şi ele cu gemenii, în ipostaze reale, mai puţin spectaculoase şi fascinante. Cea care a dat tonul este o irlandeză pe numele Sharon Kellaway, care locuieşte în California.

Sharon a postat pe Instagram imaginea cu bebeluşii ei de cinci luni, Senan şi Zoe, pe un fundal mult mai puţin impresionant decât vedeta pop americană - propria ei grădină.

"Am văzut fotografia şi mi s-a părut grozavă, aşa că am pus pe mine o pătură roz şi am făcut propria mea versiune. Fiica mea Megan, care împlineşte duminică şase ani, a făcut poza. Nu trebuia să fie mare lucru, am pus o pătură roz pe mine pentru amuzament şi i-am trimis-o soţului meu şi prietenei mele din Canada", a povestit ea pentru BBC.

După ce a văzut imaginea, prietena ei din Canada a crezut că este prea bună pentru a o păstra numai pentru ele şi i-a spus că ar vrea să o posteze pe social media.

De atunci, telefonul Sharon Kellaway a sunat fără întrerupere şi femeia este în pericol de a deveni o mare vedetă ca Queen Bey, comentează BBC.
Priviţi parodiile tuturor mămicilor, în galeria foto de mai jos:

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!