Sari la conținut

La mulţi ani, Charlotte! Fetiţa Mădălinei Ghenea, aniversată ca o prinţesă. Micuţa a împlinit un an

Sărbătoare mare în familia Ghenea-Stratan. Micuţa lor, Charlotte, împlineşte astăzi un anişor, prilej cu care părinții i-au organizat o petrecere demnă de basme.

► Citeşte şi Fetiţa Mădălinei Stratan, prima apariţie publică. A pozat în braţele mămicii, pentru coperta unei reviste

În urmă cu un an, pe 4 aprilie, frumoasa Mădălina Ghenea devenea mamă pentru prima oară. Într-o maternitate din București, actrița a adus pe lume o fetiță de nota zece,pe care a botezat-o Charlotte. Iată că timpul a trecut, micuţa Charlotte a făcut primii pași, iar astăzi împlineşte un anişor.

Părinții ei au sărbătorit-o în avans, așa că luni au făcut o petrecere impresionantă în curtea palatului lor.

Lola, așa cum este alintată micuța Charlotte, a purtat o rochiță de prințesă, cu un pulovăraș roșu și pantofiori cu baretă în aceeași culoare. Aşa cum era de aşteptat, şi părinţii s-au îmbrăcat foarte elegant pentru această ocazie. El la costum și cravată aurie, ea într-o rochie superbă albă, cu broderie în partea de sus, la care a accesorizat o pălărie cu pene și pantofi scumpi.

 ”La mulți ani, Lola mea! În urmă cu un an, cu câteva minute înainte de miezul nopții tu ai venit, gălăgioasă și plină de viață, cea mai fericită, iubită furtună. Niciodată să nu încetezi să râzi, dragostea mea, promite-mi că vei avea întotdeauna zâmbetul acesta mare pe fața ta”, a scris Mădălina, pe Instagram.

Sursa
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!