Sari la conținut

Mark Zuckerberg, tată pentru a doua oară. Scrisoarea emoţionantă pentru noua lui fiică

Priscilla Chan şi Mark Zuckerberg  au anunţat pe Facebook naşterea celui de-al doilea lor copil, o fetiţă ce poartă numele de August. Cei doi au postat o fotografie cu bebeluşul însoţit de sora lui mai mare Max, alături de o scrisoare emoţionantă adresată noului membru al familiei.

Dragă August,

Bine ai venit pe această lume! Mama ta şi eu sunt foarte entuziasmaţi să vedem cine o să fii. Când sora ta s-a născut, am scris o scrisoare despre lumea în care speram ca ea – şi acum tu - să crească: o lume cu o educaţie mai bună, cu mai puţine boli, comunităţi unite şi cu o egalitate mai mare. Am scris acele rânduri având încredere în avansul tehnologic, sperând ca generaţia ta o să ducă o viaţă mult mai bună decât a noastră – iar noi avem o mare responsabilitate ca asta să se întâmple. Deşi titlurile de ştiri se focusează deseori pe ceea ce este greşit, noi tot credem că tendinţele pozitive o să câştige. Suntem optimişti privind generaţia ta şi viitorul.

Dar mai degrabă decât să scriem despre maturizare, aş vrea să vorbim despre copilărie. Lumea poate fi un loc foarte serios. De aceea, este important să îţi faci timp să ieşi pe afară şi să te joci.

Vei fi destul de ocupată când vei mai creşte, aşa că eu sper să îţi faci timp să miroşi florile şi să pui toate frunzele pe care ţi le doreşti în propriul buchet. Sper să alergi prin casă şi prin curte cât de mult şi de des îţi doreşti. Şi sper să te odihneşti. Sper să dormi ca un îngeraş, mult şi cât mai bine. Sper ca şi în visele tale să simţi cât de mult te iubim.

Copilăria este magică. Ești copil doar o singură dată, așa că nu petrece timpul acesta făcându-ți griji pentru viitor. De aceea suntem noi aici, iar noi vom face tot ce este posibil pentru ca lumea să fie un loc mai bun pentru tine și pentru toți copiii generației tale.

August, te iubim nespus de mult și suntem emoționați să pornim în această aventură cu tine. Îţi dorim o viaţă plină de bucurii, de iubire şi de speranţă la fel de mare ca cea pe care ne-o dai tu nouă acum.

Cu dragoste,
Mami şi Tati

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!