Sari la conținut

O mămică obosită la Oscar. Chrissy Teigen a adormit în timpul ceremoniei (VIDEO)

Indiferent dacă ești sau nu o vedetă la Hollywood, orice mămică are parte de nopți nedormite. Este și cazul soției cântăreţului John Legend, Chrissy Teigen, care a adormit în timpul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, care a avut loc pe 27 februarie.

Chrissy Teigen și John Legend au împreună o fetiță care va împlini un an pe 14 aprilie. Prin urmare, părinții încă au parte de nopți nedormite. Gala de decernare a premiilor Oscar a durat peste 4 ore, iar oboseala şi-a pus amprenta pe soţia cântăreţului John Legend, care a adormit minute bune în timp ce se anunţau câştigătorii prestigioaselor premii.

Cei de la E! Online scriu că modelul a fost surprins de camerele de filmat în timp ce dormea pe umărul soţului ei, în momentul în care Casey Affleck, care a câştigat premiul cel mai bun actor pentru rolul din „Manchester by the Sea”, îşi susţinea discursul de acceptare a statuetei de aur.

De asemenea, Chrissy Teigen a fost zărită dormind şi în momentul în care a fost anunţată câştigătoarea premiului pentru cea mai bună actriţă, Emma Stone, pentru rolul din ”La La Land”.

În timpul ceremoniei, John Legend a interpretat două dintre melodiile pe care le cântă Emma Stone şi Ryan Gosling în pelicula ”La La Land”. Una dintre piese, "City of Stars”, a fost răsplătită mai târziu cu distincţia pentru cel mai bun cântec original.

Cu siguranță, orice mămică înțelege cât de greu este să reziști unui eveniment de asemenea anvergură când acasă ai un bebeluș!

Foto: captura YouTube

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!