Sari la conținut

O poliţistă a alăptat un copil subnutrit, separat de mamă. Imaginea s-a viralizat în toată lumea

Celeste Ayala, un ofiţer de poliţie din Argentina, a devenit apreciată în lume întreagă, după ce după a apărut într-o fotografie în care alăpta un bebeluş flămând, separat de mamă.

În cursul turei sale de serviciu la spitalul Sor Maria Ludovica din Buenos Aires, Ofiţerul Celeste Ayala se afla la spitalul Soria Maria Ludovica din Buenos Aires, noul născut de 6 luni a fost adus de către asistenţii sociali împreună cu cei cinci fraţi ai săi. Copiii erau toţi subnutriţi, iar strigătele fetiţei nu au lăsat-o pe Ayala, şi ea mama unui nou-născut, să rămână nepăsătoare, scrie cbsnews.com

Cu permisiunea personalului spitalului, ofiţerul a luat copilul în braţe, l-a mângâiat şi alăptat până când nu a mai plâns. Unul dintre colegii ei a surprins momentul, postând imaginea pe internet. Postarea a fost distribuită de peste 111.000 de oameni.

„Vreau să fac public acest gest măreţ de iubire pe care tu l-ai făcut astăzi faţă de un bebeluş pe care nu îl ştiai. Cu toate astea, nu ai ezitat să reacţionezi ca o mamă. Nu ţi-a păsat dacă era murdar sau dacă mirosea urât. Astfel de gesturi nu vezi în fiecare zi”, a scris colegul femeii.

„Am observat că era înfometat şi că îşi tot băga mâna în gură, aşa că am cerut să îl îmbrăţişez şi să îl alăptez. A fost un moment trist, mi-a frânt inima să îl văd aşa. Societatea ar trebui să fie mai sensibilă când vine vorba despre copii care suferă. Nu poate continua această situaţie”, a spus Ayala pentru site-ul Cronica, conform The Guardian.

Cristian Ritondo, ministrul securităţii provinciei Buenos Aires, a promovat-o pe Ayala de la sergent la ofiţer după ce imaginile au devenit virale. ''Vrem să-ţi mulţumim personal pentru acest gest de iubire spontan care a reuşit să potolească foamea şi plânsul copilului şi a fost apreciat de atâţia oameni'', a spus Ritondo. O prietenă, Antonella Romano a comentat: ''De la tine mă aşteptam la acest gest. Nu eşti doar o femeie grozavă, ci şi o mamă minunată. Ce mândri suntem cei ce te cunoaştem!''.

Foto: Cbs News

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!