Sari la conținut

Prima fotografie cu gemenii lui Beyoncé. Numele micuţilor au fost confirmate

La o lună de când a devenit mămică de gemeni – fată şi băiat - Beyoncé a făcut publică o fotografie cu micuţii, confirmând şi zvonurile cu privire la numele celor doi.

Așa cum și-a obișnuit fanii, Beyoncé a publicat imaginea pe Instagram. Ea apare ținându-i în brațe pe gemenii, sub decrierea  „Sir Carter și Rumi – o lună astăzi”.

Se pare că opera unui poet musulman din secolul al XIII-lea este cea care i-a inspirat pe cântăreţii americani Beyoncé şi Jay-Z în alegerea prenumelor pentru gemenii lor.

Rumi ar fi un omagiu adus lui Jalal al-Din Rumi, mentor spiritual, avocat, om de ştiinţă şi teolog persan din secolul al XIII-lea, recunoscut ca fiind cel mai mare poet mistic al islamului şi creatorul Ordinului Dervişilor Rotitori.

Cunoscut a fi poetul iubirii mistice, el apără în versetele sale o spiritualitate bazată pe frumuseţe, artă, muzică, dans şi dragoste faţă de celălalt. Sir ar face referire la una dintre aceste poezii.

Conform TMZ, compania care deține mărcile înregistrate ale numelor lui Beyonce și Jay-Z a înaintat o cerere pentru securizarea drepturilor pentru numele Rumi Carter și Sir Carter. Cererea a fost făcută luni, 26 iunie, în jurul datei când gemenii și Beyonce au fost externați din spital. La începutul acestui an, aceeași companie a făcut o cerere pentru a înregistra numele Blue Ivy.


 


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!