Sari la conținut

Primele imagini cu fetiţa Serenei Williams. Cum o cheamă pe micuţă – Foto şi VIDEO

Serena Williams și logodnicul ei, Alexis Ohanian, au făcut publice primele imagini cu fetița lor, botezată după numele tatălui, Alexis Olympia.

Sportiva a postat primele imagini cu micuţa Alexis pe Instagram, după ce i-a făcut chiar ei un cont personal. În nici o oră, a strâns peste 2000 de fani.

"Faceţi cunoştinţă cu Alexis Olympia Ohanian Jr.”, a scris Serena alături de imaginea în care își ține în brațe micuța născută pe 1 septembrie.

Mai mult decât atât, pe site-ul personal Serena Williams a distribuit un clip care surprinde momente din timpul sarcinii, dar și după naștere. În descrierea clipului, cei doi au amintit și de numărul de trofee de Grand Slam pe care Serna le-a câștigat. Micuţei Alexis i-au trecut deja în palmares, în glumă, un titlu de Mare Șlem, cel de la Australian Open, şi asta petru că Serena era deja însărcinată când l-a câștigat.


Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
  Trimite un comentariu
  Sunt tătic necenzurat

  Desenele animate și educația

  Plouă afară. E frig și cred că e un moment potrivit pentru acest subiect, despre care vreau să scriu de ceva vreme – despre educația copiilor și desenele animate. Un lucru e sigur, copiii...

  Abonează-te la newsletter
  Life.ro

  Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!

  Evenimente Bucureşti