Sari la conținut

Prinţesa Charlotte, gesturi adorabile la nunta regală. Ce au observat fanii regali neobişnuit la Prinţul George

Vezi gGalerie foto

Nunta Prințului Harry şi a lui Meghan Markle a fost aşteptată de fani ai Casei Regale din lumea întregă, nu doar din simpatie pentru miri, ci și prin prisma celor doi copii ai Ducilor de Cambridge, care au avut rolului importante în cadrul ceremoniei.

Aşa cum era de aşteptat, Prinţesa Charlotte și Prinţul George au fost în centrul antenţiei, fiind aclamați și urmăriți cu interes de toți simpatizanții regali.
Deşi nu are decât trei anişori, Prinţesa Charlotte, în calitate de domnișoară de onoare, a fost o prezență activă la nunta unchiului său, dând dovadă de o dezinvoltură neşteptată.

Micuţa a atras atenția chiar înainte de a ajunge la biserică, când fost surprinsă cu limba scoasă, în timp ce mașina în care era trecea prin dreptul mulțimii. Mai mult, aflându-se pe treptele Capelei St. George, Charlotte şi-a făcut timp să le facă cu mânca simpatizanţilor regali şi, printr-o simpatie ieşită din comun, şi-a flutural rochiţa albă, superbă, ridicându-şi picioruşul drept.

Rochiţa cu pliuri purtată de Charlotte este semnată de Clare Waight (designerul care a creat și rochia de mireasă a lui Meghan), şi a fost acccesorozată asemenea celorlalte domnișoare de onoare, cu un buchet cu flori și o coroniță asortată.

La polul opus a fost fratele său mai mare, George, despre care știm că nu e fan al ieșirilor și interacțiunilor publice. Acesta a fost timid și s-a ascuns după tatăl său, Ducele de Cambridge, ori de câte ori a avut ocazia.

Mai mult fanii regali au observat şi un lucru neobiţnuit la micuţul George: a purtat, cu această ocazie, o replică a ținutei tatălui său, imitând o uniformă militară, ceea ce însemană că nunta unchiului său, Harry, a marcat şi o premieră pentru micuţ: a îmbrăcat pentru prima dată pantaloni lungi, în public.

► Citeşte şi Motivul pentru care Prinţul George poartă numai pantaloni scurţi, chiar şi iarna

Din păcate, Prinţul Louis nu a fost prezent la nunta regală, expertul regal Richard Fitzwilliams susținând că William și Kate au dorit ca toată atenția să fie asupra lui Harry și Meghan, nu asupra copilului.

► Citeşte şi Nunta regală: Prințesa Charlotte și Prințul George, roluri importante în cadrul ceremoniei. De ce nu va fi prezent și Prințul Louis, mezinul familiei?
 

Sursa foto: Getty Images si AFP

Sursa
 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!