Sari la conținut

Secretele unei relații mișto, de durată

Astăzi, eu și gagica mea împlinim un număr mare și rotund de ani de când suntem împreună. Din fericire pentru mine, pot să povestesc despre asta, având în vedere că gagica de acum mulți ani a făcut la un moment imprudența de a-mi accepta cererea în căsătorie și, mai apoi, ca doi nebuni, ne-am avântat în ceea ce s-a dovedit că a fost și va fi până la finalul amândurora cea mai tare aventură din viața noastră: aceea de a fi părinții unui copil minunat.

Ca orice altă relație mișto, de durată sau nu, și a noastră este una complexă. Și prin complexă înțeleg faptul că, practic, ea e nebună și eu trebuie să fac față acestui lucru. Și, fiind cel (cât de cât) normal dintre noi doi, am mai înțeles că unele chestii pur și simplu sunt într-un fel și, dacă vrei să-ți fie bine pe termen lung, trebuie să le accepți și să trăiești cu ele. Căci deși nu există relație perfectă pe lumea asta, pot exista relații foarte mișto, relații pe care le simți mai puternice decât orice ceartă, orice gelozie, orice nervi, orice Charlize Theron sau vreun alt bou de actor mișto, dar sigur cu puță mică și strâmbă.
Iată în continuare, sumarizat, lucrurile care ne-au ajutat, pe noi cel puțin, să ajungem aici și să ne dorim amândoi ca să mergem în continuare, mai departe, tot împreună:

►Citeşte şi Un mod sănătos de a privi relaţiile – reguli de care să ţii cont

1. Râdeți împreună! De câte ori aveți ocazia, unul de alta, una de altul, amândoi de alții și tot așa. Râsul este cel mai bun medicament pentru foarte multe probleme conjugale.

2. Discută cu ea/el despre orice, oricât de complicat pare că este sau chiar este. Lipsa dialogului este moartea oricărei relații.

(...)

Citeşte mai mult pe celmaibuntata.ro

 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!