Sari la conținut

Serena Williams, însărcinată în luna a 6-a, a pozat nud pentru coperta unei reviste celebre

Însărcinată în luna a şasea, Serena Williams şi-a uimit suporterii, după ce a acceptat să pozeze goală pentru numărul din august al revistei Vanity Fair.

În materialul din Vanity Fair, Serena povesteşte cum a aflat că este însărcinată, înainte de Australian Open, din ianuarie, după ce a făcut şase teste de sarcină.

“Dumnezeule, nu se poate, am un turneu de jucat. Cum să joc la Australian Open (n.r. - turneu pe care l-a câştigat)? Aveam în plan să câştig la Wimbledon în acest an”

Tenismena în vârstă de 35 de ani , fostul nr. 1 mondial, este logodită cu omul de afaceri Alexis Ohanian şi cei doi vor deveni părinţi în luna septembrie.

Serena şi Alexis s-au cunoscut după turneul de la Roma, de anul trecut, iar în decembrie 2016 şi-au anunţat logodna. Până să o cunoască, Alexis a recunoscut că nu urmărise niciun meci al Serenei Williams.

Serena Williams, care şi-a întrerupt temporar cariera fiind însărcinată, a câştigat 72 de titluri în carieră, dintre care 23 de Grand Slam, şi a fost lider în clasamentul WTA timp de 319 săptămâni.


 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!