Sari la conținut

Serie emoționantă de fotografii cu bărbați surprinși chiar înainte și după ce au devenit tați

Vezi gGalerie foto

Tom Oldhan, un celebru fotograf englez, a realizat o serie emoţionanţă de fotografii prin care a surprins expresiile faciale ale câtorva tați înainte și după ce copilul lor s-a născut. Emoția, nerăbdarea și fericirea acestora au făcut ca imaginile, la care Tom a lucrat peste 72 de ore, să devină virale.

“Aceste portrete au suprins momente cu adevărat puternice din vieţile bărbaţilor care sunt pe cale să devină tătici”, a spus fotograful despre proiectul lui.

Nu există nicio îndoială că bărbații, în comparație cu femeile, trec prin mai puține încercări atunci când vine vorba de nașterea unui copil. Cu toate acestea, ei experimentează puternice trăiri emoționale în timp ce așteaptă vestea că totul este bine și că-și pot strange în brațe partenera și noul membru al familiei, scrie The Independent.

“A deveni responsabil pentru viaţa unui alt om este o experienţă suprarealistă. Nu pot exprima în cuvinte ceea ce simt, dar sunt sigur că o vor face fotografiile”, a declarat Toan Lam, unul dintre subiecţii proiectului.

► Citeşte şi Scrisoare deschisă pentru tine, viitorule tătic

 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!