Sari la conținut

Un băiețel de trei ani a stricat cererea în căsătoriei a mamei sale. Cum a reușit micuțul

Un băiețel de trei ani a reușit, fără prea multe eforturi, să eclipseze momentul în care mama lui a fost cerută în căsătorie.

Allyssa Anter, mama micuțului Owen, a fost cerută de soție de tatăl copiilor ei, Kevin Przytula, într-un cadru romantic, alături de cei doi copii ai lor – Owen și Kayleigha, fetița de 11 ani responsabilă cu filmarea momentului. Numai că, în acest cadru demn de povestit și nepoților, Owen a decis că este momentul prielnic să își dea jos pantalonii și să… urineze chiar lângă ei. 

Nu mică le-a fost surprinderea celor doi când, după ce s-au îmbrățișat plini de bucurie, s-au întors către micuțul Owen, care stătea în fundulețul gol şi îşi vedea liniștit de treabă.

Important este însă că Allysa și Kevin s-au amuzat copios pe seama întâmplării și, cu atât mai mult, nu vor uita niciodată momentul cererii în căsătorie. 

După micul incident, mamă puștiului a povestit că Owen trece prin perioada în care învață să își facă nevoile la oliță și, probabil, așa se explică gestul celui mic.

Oricum ar fi, noi îi mulțumim micuțului: ne-a amuzat copios!
 
  
 

Source: Little Boy Pees While His Mom Receives Marriage Proposal by Storyful

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!