Sari la conținut

Victoria Beckham, apariție spectaculoasă în revista Vogue, alături de cei patru copii

Vezi gGalerie foto

Victoria Beckham va apărea într-un pictorial superb al viitorului număr al revistei Vogue Marea Britanie, alături de David Beckham şi de cei patru copii ai lor - Brooklyn, 19 ani, Romeo, 16 ani, Cruz, 13 ani, și Harper, 7 ani. Deşi presa vehiculează un iminent divorț al celebrului cuplu, se pare că relaţia dintre cei doi este mai solidă ca oricând. Sau, cel puţin, așa reiese din pictorial.

Cu toate că fostul star al fotbalului englez lipsește din fotografia de copertă, în care Victoria apare doar alături de copii, un alt cadru îi suprinde pe toţi membrii familiei într-o ipostază amuzantă, cu părinții întinși pe iarbă, în timp ce copiii se joacă  entuziasmaţi cu nişte mitraliere cu apă.

Mai mult, fosta cântăreață şi actualmente creatoare de modă în vârstă de 44 de ani a vorbit pentru prima oară şi despre zvonurile că ea şi David ar divorţa. Fosta membră a trupei Spice Girls a declarat că, de când a început relaţia cu fostul fostbalist, adică din 1999, au existat astfel de discuţii în spaţiul public, dar în timp au învăţat să ignore zvonurile. "Oamenii inventează poveştile astea de când suntem împreună, de 20 de ani, aşa că eu şi David nu le mai băgăm în seamă şi ne trăim viaţa. Dar ele îi afectează pe cei din jurul nostru şi nu e corect", a declarat Victoria, conform mirror.co.uk.

Sursa foto




 

Galerie foto

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!