Sari la conținut

Fiecare fata cu tunsoarea sa potrivita

Pentru a armoniza si a pune in valoare caracteristicile copilului dumneavoastra, zambetul si privirea in special, nimic nu e mai important ca o tunsoare potrivita. Iata cele mai mari principii bune de respectat:

 Pentru a subtia o fata rotunda…

Pastrati desimea parului de deasupra capului si degajati lateralele. Ceafa degradata si scurta pentru baieti, chiar sub urechi pentru fetite. Daca fata sa este foarte foarte rotunda, veti atenua efectul sau de “bila de clovn” cu franjuri foarte fine si mici “gherute” de par peste urechi.

 Pentru a rotunji o fata alungita…

O tunsoare mai lata, plonjand catre spate (mai lung in fata decat pe ceafa) care va invalui fata. Pentru asta, taiati pe dedesubtul nivelului barbiei si niciodata mai sus.

 Pentru a indulci o fata patrata…

Pastrati de aceasta data desimea pe laterale si un pic pe varful capului. Faceti o taietura mai patrata, in degrade, dar nu prea scurta pentru a nu accentua forma patrata din partea de jos a fetei: la nivelul maxilarului, este perfect pentru a indulci trasaturile. Si mai ales, fara franjuri!

 Copilul nu are prea mult par…

Este un motiv in plus pentru a-l arata! Taiati doar varfurile si pastrati cat mai multa desime e posibil.

 Copilul are parul des…

Taiati scurt si in dregrade.

 Copilul are fruntea lata…

Acoperiti-l cu franjuri fine…Pentru o frunte mai degraba ingusta, degajati-o lasand parul pe spate sau pe o parte.

Atentie! Fara franjuri groase pentru copiii mai mici de trei ani, ele ingreuneaza fata ce va parea “bondoaca”, cu atat mai mult cu cat el are deja fata un pic patrata.

Articole relationate
Ce școală aleg pentru copilul meu?

Ce școală aleg pentru copilul meu?

De câteva săptămâni m-am apucat să caut școli. Andre va merge, cel puțin teoretic, de la anul la școală. Nu va avea împliniți 6 ani, deci încă depindem de...

Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter
    Life.ro

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!