Sari la conținut

3 locuri în care poţi mânca pe litoral cu cei mici

De fiecare dată când mergem la mare în România eu mă gândesc cu groază unde vom mânca. Deşi de multe ori preferăm să ne luăm un apartament cu bucătărie, eu nu sunt genul de persoană care vrea că şi în concediu să stea să gătească non stop, şi vreau, cel puţin de câteva ori, să facă altcineva lucrul asta pentru mine.

Cu toate ameninţările de restaurant închise şi potenţiale probleme de sănătate pe litoral, de multe ori trebuie să ne gândim serios unde să mâncăm sau să mergem mai departe de unde ne-am cazat pentru a găsi ceva rezonabil.

Nu am stat prea mult la mare de data asta, aşa că nu am apucat să ajungem să testăm foarte multe restaurante, însă am pus mai jos trei opţiuni de care sperăm să va bucuraţi şi voi.

Pescăria lui Matei. Deja faimoasă, Pescăria lui Matei este un loc în care te poţi duce oricând să mănânci peşte şi fructe de mare bine gătite. Anul acesta nu se mai pot face rezervări şi trebuie să speri că vei găsi o masă. Sfatul nostru este să ajungeţi mai devreme dacă aveţi copii. La ora 8.30, când noi am plecat de acolo, era deja foarte plin, şi greu de gestionat cu Sofia care la doi ani se plictiseşte repede şi vrea să se plimbe şi să se joace. Dar când noi am ajuns era liber şi ok, deşi erau atât de multe maşini parcate pe oriunde încât am crezut că sigur sigur nu mai găsim nimic disponibil. Tudor a mâncat scrumbie cu mămăliguţă şi mujdei, eu am ales midii (din fermă de midii a lui Matei, o puteţi vedea într-o poză de mai jos, poză făcută de pe terasa restaurantului), şi am mai luat un orez pentru Sofia (în cazul în care nu voia să guste nimic de la noi), plus nişte icre la aperitiv. Spre surprinderea noastră, Sofia a mâncat de toate: icre cu pâine proaspătă, midii (“Mai vreau scoică!”), şi peşte.

(...)

Citeşte mai mult pe crestemsicalatorim.com

Sursa foto: Arhiva personala Ana-Maria Petecila, crestemsicalatorim.com

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!