Sari la conținut

50 de lucruri periculoase pe care să-l laşi pe copilul tău să le facă

Ne place să credem că suntem nişte părinţi moderni care îşi învaţă copiii toate abilităţile necesare supravieţuirii şi reuşitei în viaţa modernă a zilelor noastre. Îi înconjurăm cu tot felul de obiecte care au fost inventate în ultii ani, le luăm telefoane şi device-uri electronice pe care ştiu să le folosească chiar înainte de a şti să vorbească şi îi ducem la toate cursurile pământului pentru a le dezvolta şi încuraja talentele pe care le au sau nu.

Cu toate astea, nu trebuie decât să aruncăm o scurtă privire la cum arăta copilăria noastră ca să ne dăm seama cât de mult a degerat modul în care sunt crescuţi copiii în ziua de azi. Aproape nimic din ce făceam noi nu le este permis copiilor noştri.

Totul în jurul lor este verficat şi asigurat să nu prezinte pericole. Sunt în permanenţă supravegheaţi şi au programul stabilit pentru luni de zile. Nimic nu este scăpat din vedere aşa că încât uneori mă întreb dacă noi chiar creştem nişte copii adevăraţi, nişte viitori adulţi sau, de fapt, doar îngrijim nişte roboţi umani, fără drept de decizie şi fără niciun cuvânt de spus.

(…)

Citeşte mai mult pe meseriadeparinte.ro
 

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!