Sari la conținut

Activități de Paște pentru copii. Cum ne distrăm în vacanță?

Nu știu voi cum sunteți, dar pe mine brambureala asta de coduri și zăpezi, dublata de situația familială nu tocmai roz, mi-a zăpăcit complet ideea de Sărbătoare, de Paște, de iepuraș. Dar cum nu sunt singură pe lume, vreau nu vreau, trebuie să mă adun și să încropesc de-o sărbătoare. La capitolul culinar, în afara tradiționalelor ouă colorate, de care o să ne ocupăm împreună, mare lucru nu am în plan, așa că m-am gândit să mă scot cu câteva activități de Paște. Pe Pisicul consort l-am pus șef de lucrări la decorarea casei, iar eu o să prestez una alta cu mândra.

Am adunat câteva idei și m-am gândit să le împărtășesc și cu voi, poate sunteți la fel de lipsiți de planuri și de inspirație.

Activități de Paște pentru copii

Coșulețe cu aranjamente florale

Nu puteam să încep decât cu domeniul la care mă pricep, așa că în fruntea de activități de Paște sunt aranjamentele colorate și parfumate.

Ce vă trebuie?

Un coșuleț colorat, după preferințele fiecăruia. Un burete floral, flori de primăvară și accesorii de tot felul – ouă de polistiren, pui, buburuze, ciupercuțe. Opțiunile sunt nelimitate, buget să fie. Udați buretele, lăsându-l să se scufunde în apă, îl așezați în coș, înfigeți florile după  imaginație. Puteți acoperi totul cu mușchi, adăugați accesoriile și gata. Partea bună e că vă puteți juca nelimitat, în funcție de chef și disponibilitate. Nu trebuie să fiți specialiști ca să vă iasă ceva frumos. Cum le spun copiilor la ateliere, important e să vă placă vouă și să puneți acolo o parte din sufletul vostru.

Coroniță de Paște

Tot din categoria “făcut în regi proprie” sunt și coronițele pascale.

Ce vă trebuie

O coroniță de polistiren, pe care o acoperiți cu panglică sau o coroniță mușchi sau de paie; flori din fetru, ouă mici de polistiren, puiuți decorativi, etc., un pistol de lipit sau un lipici bun. Nu aveți de făcut decât să lipiți, după bunul plac, accesoriile pe coroniță.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!