Sari la conținut

Activități și ateliere pentru Săptămâna Școala Altfel

Dacă s-ar face câte o zi altfel în fiecare săptămână sau, și mai bine, dacă programa ar fi “altfel”, am avea copii mai fericiți și părinți mai liniștiți, vorba reclamelor. Deocamdată, visăm frumos și ne mulțumim cu ce avem, adică o Săptămână Școala Altfel, în care elevii fac tot felul de activități, prin care învață practic, se distrează, socializează. Dacă vreți să propuneți și alte activități decât ieșiri la muzeele arhi-bătute și cunoscute, am adunat câteva idei de activități și ateliere pentru Școala Altfel. Dacă aveți alte propuneri, le aștept cu drag!

Activități și ateliere pentru Școala Altfel

Atelier de educație financiară pentru copii

V-am povestit deja despre Adrian Asoltanie și cât de tare m-a fascinat lecția de educație financiară pe care ne-a dat-o la Social Media for Parents. M-am bucurat să aflu că Adrian susține cursuri de educație financiară, adaptate pe vârste – pentru clasele I-IV, pentru clasele V-VIII și pentru clasele IX-XII. ”Micul Dresor de Lei”  este un curs de două ore în care copiii află cum au apărut banii, ce reprezintă banii (muncă, valoare, creativitate), cum se produc, inclusiv de către copii, iau lecții despre munca, răbdare și creativitate.  Ei află și care sunt principalele greșeli în gestionarea banilor și de ce este importantă economisirea și cât este de important să fim generoși și recunoscători.

Sunt mai multe pachete disponibile, cu prețuri între 25 și 50 de lei, care conțin și resurse importante, care îi vor ajuta pe copii să pună în aplicare sfaturile primite. Pe Adrian îl găsiți pe site-ul său.

(...)

Citeşte mai mult pe pisicapesarma.ro

Sursa foto: Free pik

Articole relationate
Comentarii facebook
Comentarii
    Trimite un comentariu
    Sunt tătic necenzurat
    Abonează-te la newsletter

    adevarul.ro

    click.ro
    ..

    Înscrie-te în comunitatea mămicilor generoase!